Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
Zato sam i napisao da izadje u susret 10-20 ljudi sa ovog foruma jer... ja nemam uticaj na to sto se on reklamira ovdje na to isto imaju odredjeni ljudi iz administracije e sad ako su oni to dozvolili valjda imaju razlog zasto???
sota ,svaka cast ,svaka ti je na mjestu

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
@Sota on će nekome dati nešto povoljnije? Ima ih tu više takvih zanima ih samo osobni interes. Zato nikada nisam bio da se reklamiraju, kao ono evo lista na 3 dana,kada mu opadne broj korisnika . A tu se reklamira besplatno, a ni na koji način nikome nije pomogao. Sva ta sprdačina nije vrijedna reklame. Pišem ovo jer ako ima srca možda se i smekša. Nije zbog mene nego zbog drugih, ja tu uslugu ne bih uzeo da mi je netko pokloni. :p

On je tada bio u poslu pa nije stigao sve ispratit sada mu opada prodaja pa se uzjebo treba mu svaki dinar.:D

pa neznam dali uopste iko na forumu ima neki osobni interes a vezano za viet.....meni naprimer konkretno nikada nije dao luc nijedan user i pas iako se cujemo sa vremena na vreme i na pp......doduse nije mi ni trebao jer vijet skripta verzija 1....osnovna ,radi od prvog dana pa sve do dana danasnjeg,iako je u medjuvremenu imalo jos 8 razlicitih verzija koje su radile pa stale,pa radile........prva radi i dan danas......i njoj nemoze stati na put bas tako lako....trebala bi mu adaptacija iz temelja....

Kod:
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/VietTV.swf

takodje addon napravljen u sf stafu radi od prvog dana kada je napravljen pa do dana danasnjeg.....

Kod:
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/TVViet.flv

i radice sve to jos dosta dugo,verovatno dok ne stigne do luca......

Ko me bolje poznaje zna da bas preterano ne gledam viet i da gledam nesto sasvim drugo.....a da ima neko interesa iz stafa verovatno bih znao ...

Mi nismo branili nikada bilo kome ko pruza internet tv usluge da ucestvuje u ovoj teme na bilo koji nacin....i 95 posto korisnika koji obilaze ovu temu ne placaju internet tv ni lucu a ni bilo kome......tako da nevidim iskreno nikakvog interesa bilo koga u svemu tome....

A ako kazete vec da je reklamiranje to......onda je meni Media Future daleko broj 1...za 10 koplja iznad svih domacih lista pa i zabranjenog net tv........i naravno vieta...

a usput sve to uglavnom i ima staf....tako da nevidim da bilo ko ima interesa.....

20cbaf7.png

e sada sto nije javno objavljeno.......pa nije jer bi puklo istog momenta ko masa stvari unazad i bude preneseno na druge forume a nema ga ni na sf,sto biva smesno.....ovako traje vec jako dugo i trajace dok ne procuri......

Učlanjen(a)
02.06.2015
Poruka
190
Ima li neko link za Discovery Science? Europe UK, Russia... Svejedno, samo da je na engleskom. Da je stabilan link, naravno. I da ne traje jedan dan.

Učlanjen(a)
15.03.2010
Poruka
405
pa neznam dali uopste iko na forumu ima neki osobni interes a vezano za viet.....meni naprimer konkretno nikada nije dao luc nijedan user i pas iako se cujemo sa vremena na vreme i na pp......doduse nije mi ni trebao jer vijet skripta verzija 1....osnovna ,radi od prvog dana pa sve do dana danasnjeg,iako je u medjuvremenu imalo jos 8 razlicitih verzija koje su radile pa stale,pa radile........prva radi i dan danas......i njoj nemoze stati na put bas tako lako....trebala bi mu adaptacija iz temelja....

Kod:
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/VietTV.swf

takodje addon napravljen u sf stafu radi od prvog dana kada je napravljen pa do dana danasnjeg.....

Kod:
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/TVViet.flv

i radice sve to jos dosta dugo,verovatno dok ne stigne do luca......

Ko me bolje poznaje zna da bas preterano ne gledam viet i da gledam nesto sasvim drugo.....a da ima neko interesa iz stafa verovatno bih znao ...

Mi nismo branili nikada bilo kome ko pruza internet tv usluge da ucestvuje u ovoj teme na bilo koji nacin....i 95 posto korisnika koji obilaze ovu temu ne placaju internet tv ni lucu a ni bilo kome......tako da nevidim iskreno nikakvog interesa bilo koga u svemu tome....

A ako kazete vec da je reklamiranje to......onda je meni Media Future daleko broj 1...za 10 koplja iznad svih domacih lista pa i zabranjenog net tv........i naravno vieta...

a usput sve to uglavnom i ima staf....tako da nevidim da bilo ko ima interesa.....

20cbaf7.png

e sada sto nije javno objavljeno.......pa nije jer bi puklo istog momenta ko masa stvari unazad i bude preneseno na druge forume a nema ga ni na sf,sto biva smesno.....ovako traje vec jako dugo i trajace dok ne procuri......

morao sam se nadovezati na ovaj post. Tražio sam i skriptu i addon tvviet i nisam dobio, sada vidim da mi i nije žao što nisam dobio, našao sam neku alternativu tome i opet imam ono što sam htio ( gledanje kanala ) ali bez tvviet.

Potpisujem da bi planulo ko šibica tvviet kad bi bio više dostupan. Neznam ni jedan server da može izdržat toliku navalu ljudi da gledaju neki ili neke kanale.

Malo mi je krivo i žao što moram nagurat do 100 postova da bih nešto određeno mogao vidjeti ali ako su takva pravila....

Natrag