Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gledali smo godinu dana nas mnogo,preko raznih naloga ali uvek se nadje neka budala i objavi negde javno taj nalog pa ti vidis i banujes nalog,svi koji su mi sinoc poslali poruku,samo da javim da mi kompjuter ne radi uvece jer se zagreva soba a nemam klimu,pa moram da gasim kopmjuter jer deca spavaju pa da se ne pregreva soba.Sta li ce biti kada budete gledali istovremeno na vise ip adresa?
On je tada bio u poslu pa nije stigao sve ispratit sada mu opada prodaja pa se uzjebo treba mu svaki dinar.Gledali smo godinu dana nas mnogo,preko raznih naloga ali uvek se nadje neka budala i objavi negde javno taj nalog pa ti vidis i banujes nalog,svi koji su mi sinoc poslali poruku,samo da javim da mi kompjuter ne radi uvece jer se zagreva soba a nemam klimu,pa moram da gasim kopmjuter jer deca spavaju pa da se ne pregreva soba.
ako budemo vise nas da gledamo TVVIET sa razlicite ip adrese LUC+LUC je vec video ovu ponudu i on ce da prekine to
ako neko hoce da mi da USER i PASSWORD neka mi se javi obavezno u PM a ja mogu za njega -dogovorice mo se
Šta tebi nije jasno? Pa vidjeti će 2 različite IP adrese i blokirati nalog. Ako hoće, nema tu puno mudrolije.Nece se ni znati ko je kome dao/prodao nalog taj sto ustupi upola cene nece sigurno reci luc lucu jer onda gubi i nalog i olaksicu a taj koji plati nece sigurno da sece granu na kojoj sedi.
Šta tebi nije jasno? Pa vidjeti će 2 različite IP adrese i blokirati nalog. Ako hoće, nema tu puno mudrolije.
Zato sam i napisao da izadje u susret 10-20 ljudi sa ovog foruma jer... ja nemam uticaj na to sto se on reklamira ovdje na to isto imaju odredjeni ljudi iz administracije e sad ako su oni to dozvolili valjda imaju razlog zasto???@Sota on će nekome dati nešto povoljnije? Ima ih tu više takvih zanima ih samo osobni interes. Zato nikada nisam bio da se reklamiraju, kao ono evo lista na 3 dana,kada mu opadne broj korisnika . A tu se reklamira besplatno, a ni na koji način nikome nije pomogao. Sva ta sprdačina nije vrijedna reklame. Pišem ovo jer ako ima srca možda se i smekša. Nije zbog mene nego zbog drugih, ja tu uslugu ne bih uzeo da mi je netko pokloni.
E sad to isto i ako .... gledat ces 24 sata pa opet jovo nanovo.... mozda grijesim nek me neko ispravi ??? Mozda Luc ???Izvadi se strim i gleda se u plejeru bar sam ja tako radio,logujem se na par minuta izvadim strim od ultri i pustim u vlc,pot ...ili vlasnik naloga izvadi strimove i posalje mi preko skajpa ili bilo cega.
E sad to isto i ako .... gledat ces 24 sata pa opet jovo nanovo.... mozda grijesim nek me neko ispravi ??? Mozda Luc ???
Jedino ako Onda moze drugacije
Pozdrav