Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A ti Boki, kao sto sam rekao imas free do sudnjeg dana.
http://www.jutarnji.hr/konferencija-za-obranu-planeta--prema-zemlji-ide-asteroid-od-300-metara----mozemo-li-ista-uciniti--/1332933/
Aj što on ima džaba, nego i strina, tetka mu, brat od tetke, ona zgodna komšinica naravno, ma da ne nabrajam...A ti Boki, kao sto sam rekao imas free do sudnjeg dana. Trenutno ne mojom dozvolom, ali ako dodje vrijeme da nema drugog nacina, dobit ces mojom dozvolom.
A tek bez usera....Sumljam u to dace nesto da stane .. cim nesto stane pojavi se novo i tako dalje .. bez obzira ako neko i odluci da baci svoje sve liste .. nista to neznaci ne postoji ni jedan user ni ovdje ni bilo gdje drugo koji bi mogao ugrozit iptv liste i slicno tome ..
Heh, pa ne bi bilo u redu da nema ta zgodna komšinicaAj što on ima džaba, nego i strina, tetka mu, brat od tetke, ona zgodna komšinica naravno, ma da ne nabrajam...
Aj što on ima džaba, nego i strina, tetka mu, brat od tetke, ona zgodna komšinica naravno, ma da ne nabrajam...