Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Pa mene se ovdje vise ocrnjuje nego sto me se dize u nebesa, a kamo li to da zajedno sa vladajucom grupacijom na ovom forumu napravim nevjerovatan poduhvat punjenja budzeta...

a neeee gresis......ja nijednu losu nisam rekao ni za tebe ni za viet...ako nazovi spadam u vladajucu grupaciju...

naprotiv za viet sve pohvale,e sada i sam si svestan da bas svi koji gledaju ne placaju ....ja gledam poodavno ali ne sirim,sto pokazuje da javno na forumu nema niti addona,niti viet skripte bilo koje.....a imam ih to i sam znas.....

mislim da je to korektno,postujem tvoj trud i rad......neznam sta ti mislis...

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Da, sve je korektno, nema sta. Htio sam samo da kazem da nema neke teorije zavjere i da ne traje kampanja da se meni nabacuju korisnici. Naravno kao sto sam vec i rekao, nisam ovdje da bih nasao nove korisnike. Jasno je da se kroz ovu temu pronalaze free linkovi. Ljudi koji zele da placaju, ne listaju ovu temu...

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
Da, sve je korektno, nema sta. Htio sam samo da kazem da nema neke teorije zavjere i da ne traje kampanja da se meni nabacuju korisnici. Naravno kao sto sam vec i rekao, nisam ovdje da bih nasao nove korisnike. Jasno je da se kroz ovu temu pronalaze free linkovi. Ljudi koji zele da placaju, ne listaju ovu temu...
da ,pusti reklamu na pink ,ako hoces da povecas broj korisnika:D

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310

Evo, ja ću da radim marketing....kvalifikovan sam za to, ali bojim se da je opozicija jaka...kao na predsedničkim izborima....:roll:

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332

ma kakva teorija....da je tako bila bi ti reklama na forumu....cenim tvoj rad i trud i nista vise.....i to je to.....

i ne samo tvoj.....vec svih koji se bave sa iptv......jer da nije vas mi nebi gledali.....neko dzabe ,neko plati....kako se ko snadje u zavisnosti od znanja i mogucnosti.....

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
po meni je bolje da je tih 20 mozda i vise racuna podijelio ljudima sa SF ,da je naso 40 ljudi i dao im i da ljudi gledaju ,al ajd svako ima ono svoje ,jer niko ne zna sto je objavio mozda ce brzo svakako stat pa veli nek raja gleda i to nije lose al ja sam za prvu varijantu prijateljski pozdrav za SF :D

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Da, jasno. Ovo sto sam pisao je upuceno prema nekoliko clanova koji direktno ili indirektno tvrdili da se tvviet komercijale radi ovdje promovira. A ti Boki, kao sto sam rekao imas free do sudnjeg dana. Trenutno ne mojom dozvolom, ali ako dodje vrijeme da nema drugog nacina, dobit ces mojom dozvolom.

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
Ja mislim da kada bi @luc+luc ubacio foodnetwork imao bi bas u potpunosti dobar izbor kanala :D ,a cinimi se da je obećao o_O :beee:

Natrag