Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
17.01.2013
Poruka
1.029
Komentare Mišljenja itd,možete postati OVDE

hvala u Torganovo ime,Maja......ali nemoj da se bijete.......:roll:

Sama tema Pitanja,,,komentari .. govori nam dase nalazimo vec u odredjenoj temi .. nema potrebe razdjeljivat se po 100 tema .. moje misljenje bolje na jednom mjestu popunit temu sa odredjenim komentarima nego 100 tema po dva ili tri posta ..

Inace trebala bi svaka tema imat svoj odredjeni naziv IPTV pitanja,, komentari .. misljenja,, komentari itd .. itd .. mislim da nije potrebno svaki dan izmisljat nove teme tako i nova pravila ..

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Pa sve u PDF internet Radio i TV bi trebalo da ima veze samo sa time, podrazumeva se da je ova tema namenjena iskljucivo tome. Kao sto recimo PDF Pitanja i odgovori, deo foruma kompjutera(kao i internet RTV), je nammenjen iskljucivo pitanjima i odgovorima u vezi kompjutera.
2exoxnb.jpg
[/IMG]
2exoxnb.jpg

Za opste teme ima i odgovarajucih podforuma:
axd7pw.jpg

Na Serbian forumu ima oko 30-40 podforuma, sa u proseku 5-10 pod-podforuma, ili kategorija. Kada bi svako pisao gde sta stigne, nastala bi tolika zbrka, da se ne bi znalo gde je sta... Podrazumeva sa da jedan podforum bavi jednom tematikom, uglavnom podeljenom po kategorijama...
Mislim da je jedini problem sto oni koji dolaze na ovaj podforum su slabo aktivni na drugim delovima foruma, pa zato misle da se jedino ovde nesto pise... Na forumu ima dosta aktivnih tema, mnogo aktivnijih nego ova trenutno, recimo ima uploadera, koji objave na desetine, pa mozda i stotine postova dnevno... Naravno ima i manje aktivnih tema, ali to nije razlog da se ne postuje u njima, vec naprotiv trebalo bi, ako vas internesuje ta tema, bas da postujete tamo, jer je veca verovatnoca da cete naci nekog tamo koga vise internesuje to, nego u nekom forumu koji nema veze sa tim...

Natrag