Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislim da si ti već dovoljno donirao..Mislim svaka čast!Ako budete pravili to druzenje forumasa, javite da dodjem i ja ako necu smetati... Mogu dobro pojesti i popiti, ali donirat cu koliko treba, necu se zicati...
http://83.139.104.215:80/kaq0acoi5qcaug2qartmebjigsmgdbfh/0000014/GlobalManifest.m3u8jedno pitanje; postoji neki razlog zasto mi Kodi nece otvori radio strimove a VLC npr radi bez problema, evo stream
Kodi se samo zatvori nakon 2 sekunde ko da nije ni proba svirat stream..
Ako budete pravili to druzenje forumasa, javite da dodjem i ja ako necu smetati... Mogu dobro pojesti i popiti, ali donirat cu koliko treba, necu se zicati...
Ama sto me prozivas tu bez veze stavi bre sta oces mislis mozda da ces meni nesto nauditi grdno se varas a ako ti i nestane nesto od listi imaces ti to od dedevci ili internacianala ili nebojsave sta se sekiras
Mrak je odavno pao.. ko je shvatio shvatio je..
Nije on unistitelj, vec prvoklasni pronalazac. E sad sto ga drugi prozivaju bez razloga to je posebna prica (ljubomora uglavnom), al ocas posla on takvim zacepi usta.Ma Silver je profesionalni unistitelj lista Zarad mira u kuci (na forumu) ne cackajte ga, zivi bili