Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislim da si ti već dovoljno donirao.Ako budete pravili to druzenje forumasa, javite da dodjem i ja ako necu smetati... Mogu dobro pojesti i popiti, ali donirat cu koliko treba, necu se zicati...
http://83.139.104.215:80/kaq0acoi5qcaug2qartmebjigsmgdbfh/0000014/GlobalManifest.m3u8jedno pitanje; postoji neki razlog zasto mi Kodi nece otvori radio strimove a VLC npr radi bez problema, evo stream
Kodi se samo zatvori nakon 2 sekunde ko da nije ni proba svirat stream..
Ako budete pravili to druzenje forumasa, javite da dodjem i ja ako necu smetati... Mogu dobro pojesti i popiti, ali donirat cu koliko treba, necu se zicati...
Ama sto me prozivas tu bez veze stavi bre sta oces mislis mozda da ces meni nesto nauditi grdno se varas a ako ti i nestane nesto od listi imaces ti to od dedevci ili internacianala ili nebojsave sta se sekiras
Mrak je odavno pao.. ko je shvatio shvatio je..![]()
Nije on unistitelj, vec prvoklasni pronalazac. E sad sto ga drugi prozivaju bez razloga to je posebna prica (ljubomora uglavnom), al ocas posla on takvim zacepi usta.Ma Silver je profesionalni unistitelj lista![]()
Zarad mira u kuci (na forumu) ne cackajte ga, zivi bili
![]()