Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eeeee, dokle je to došlo, čovek sa toliko lajkova javno žica postao si ko onaj albanianboj.ja necu lajkati nikom ali slobodno saljite tajne liste, posebno beince u full hd te bht hd i rts hd.....
svaka mu čast na tome.samo sa koliko lajkova može trajati neka lista,a da nekome ne padne na pamet da negde drugde zaradi neku reputaciju ?
pa ja sam na popisu da me primite u grupu vec tri godine? kad cete me primiti vec....koji kriterij jos moram ispuniti?....mala ali proverena grupa i samo sa njima delite liste, što mi volimo da kažemo u okviru svoje grupe, mala operativna grupa, uvek imamo liste koje se nigde ne pojavljuju i evo ima dve godine kako nikog nismo primili u grupu...
Samo beIN kanale moraš da nabavišpa ja sam na popisu da me primite u grupu vec tri godine? kad cete me primiti vec....koji kriterij jos moram ispuniti?
evo od meneSamo beIN kanale moraš da nabaviš
Slobodno si ostavite beIN kanale meni Arene ako može.Samo beIN kanale moraš da nabaviš