Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
ima netko CBS drama i reality?

p.s. zašto većina domaćih restreamera nema arena5 hr?

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
ima ovde na forumu još dooosta ljudi koji priskoče u pomoć kada ti je m3u empty ili "sličnih problema" :assassin:bez ikakvog like ili hvala :) eto čisto da se zna,a ako neko održi reč svaka mu čast na tome.samo sa koliko lajkova može trajati neka lista,a da nekome ne padne na pamet da negde drugde zaradi neku reputaciju ?

Učlanjen(a)
30.04.2013
Poruka
3.249
svaka mu čast na tome.samo sa koliko lajkova može trajati neka lista,a da nekome ne padne na pamet da negde drugde zaradi neku reputaciju ?

@BUGILIJU - proverena stvar i moj kolegijalni savet, potrudi se i pronadji svoje prave i poverljive prijatelje medju korisnicima SF, mala ali proverena grupa i samo sa njima delite liste, što mi volimo da kažemo u okviru svoje grupe, mala operativna grupa, uvek imamo liste koje se nigde ne pojavljuju i evo ima dve godine kako nikog nismo primili u grupu, nikad nam se nije desilo od strane članova grupe, da je nešto upropašteno i procurelo, ponosim se našim članovima grupe, sami će se prepoznati, pozdrav mojim operativcima:mig:

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
....mala ali proverena grupa i samo sa njima delite liste, što mi volimo da kažemo u okviru svoje grupe, mala operativna grupa, uvek imamo liste koje se nigde ne pojavljuju i evo ima dve godine kako nikog nismo primili u grupu...:mig:
pa ja sam na popisu da me primite u grupu vec tri godine? kad cete me primiti vec....koji kriterij jos moram ispuniti?:roll:

Poslednja izmena:
Natrag