Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
nemoj da preokreces smisao.........on je postavio u hide hvala nesto........a ovo sto ti radis nije isto.......sta si ti postavio pa i u bilo koji hide u tvom postu......

kada budem video bilo sta prvi cu se zahvaliti iako mi netreba gotovo nista...
Proveri moje postove pa onda kazi da nism nista objavio
Hvala

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Od mene samo predlog da sutra slobodno stavite pare na partizan ko god se kladi. A onda sve to na peti meč na Zvezdu.
Ili sada da odigrate konačno 3:2 zvezda.
Ovo iz kladioničarskog ugla bez ikakvih emocija i slično kažem. Pozzz

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Pozdrav svim forumasima... nebi da spamujem temu samo bi da kazem kod mene pun stol meze ... cuge ... kolaca ... drustvo i muzika ... veselje ubija .... spontano ... svima zelim to isto i ugodan ostatak veceri svima

Pozdrav

Učlanjen(a)
17.01.2013
Poruka
1.029
Da bih dokazao koliko je glupo i ruzno prisiljavati ljude da kliknu na Like da bi videli neki post, sto jedan nas kolega radi, a ima i podrsku od nekih clanova i stafa
Ja cu uraditi ovako :

SVAKO KO KLIKNE NA LIKE NA OVAJ POST DOBIJE DOMACU LISTU OD MENE
( naravno dobije listu sa passom koji nije objavjen javno na netu )

kani se mene vise dosadni si od postanskog poreza .. ako zelis kome pomoc pomozi na koji to nacin radis nevazno je .. i nemoj se ti puno brinut ko postavlja sta i kako postavlja jer to nema veze sa tobom tu ima koce o tom razmisljat

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
Da bih dokazao koliko je glupo i ruzno prisiljavati ljude da kliknu na Like da bi videli neki post, sto jedan nas kolega radi, a ima i podrsku od nekih clanova i stafa
Ja cu uraditi ovako :

SVAKO KO KLIKNE NA LIKE NA OVAJ POST DOBIJE DOMACU LISTU OD MENE
( naravno dobije listu sa passom koji nije objavjen javno na netu )

Mislim da sam dokazao sta sam hteo
Dvadeset ljudi (kojima se ovom prilikom izvinjavam na ovom eksperimentu) prisiljeno da klikne like da bi dobili nesto
Uzgred svi su dobili pasove za domacu listu, podeljeno je 10 passworda na njih dvadeset
Tako da samo od njih zavisi koliko ce im potrajati i naravno od gazde naloga, koliko bude placao :)

Natrag