Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odatle SK HD Akanale uzimaju svi koji ih prodaju. I ultratv i toptv. Kad stane kod jednih stane kod svih! Kad nestane tona na nekom SK HD kanalu kod jednih nema ga ni kod ostalihviet tv uzima strim sa nasa tv,cim njima stane strim ,stane i na viet tv,sportklkub 1 hd ,nemnoguce gledaTI U ISTOM MOMENTU ,stao i na viet tv ,hehehhe ,a ljudima uzimaju lovu ,nasa posla
Hehehe izgleda da nisam bio na casu ,al shvatio sam kako i sta jos sam to da uradim ,hvala vam svima na odgovorimavec ti je objasnjeno od strane kolega........nista lakse,kreiras .m3u listu,uploadujes na server i onda ubacujes u vlc samo link od liste....isto tako mozes sa vise listi uploadovanih na server kreirati lua fajl za vlc ,unoseci adrese tih listi u sam lua fajl pomocu notepada ++...to smo sve davno vec objasnjavali ali verovatno nisi bio na casu....
Njima nije mesto na forumu !Sve sami trgovci i biznismeni...
Pozdrav, zanima me gde i kako se koriste ovi hash kodovi ? Koristim XBMC i imam iskustva sa m3u listama, ali ne znam za sta se koriste hashevi.Volim TV hash=48e59820f974afd23b5e153288af41eaba578f3c
M-kabl hash=eb0d7022c907c7f955f34f957d5f31ed
Vektor hash=ce9c17ccc1cd39633752dbdf3214ac39
Pozdrav, zanima me gde i kako se koriste ovi hash kodovi ? Koristim XBMC i imam iskustva sa m3u listama, ali ne znam za sta se koriste hashevi.
Unapred hvala na odgovoru !