- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Da dopustiš da ti se može poslat poslo bi tiAko netko ima T2 udp adresu od sport tv3 i sport tv 3 HD molio bi ga da mi posalje
pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da dopustiš da ti se može poslat poslo bi tiAko netko ima T2 udp adresu od sport tv3 i sport tv 3 HD molio bi ga da mi posalje
pozdrav.
Na njihovoj stranice pise da ima pa zato i pitam.Zar ima sport tv3 u t2 listu ,u siol ima
Total Tv je od pre par dana sami od sebe dodali Orlando Kids HR , OK Bambino ti kanali su onako kako vidim bas za malu djecu ... a uz te imaju i Minimax/Film Plus, Disney i Mini Ultra dodali su jos N1 Srb HD, FOX HD i FOX LIFE HD i od nedavno HEMA Tv dodana ... znaci Mini Ultra i Minimax Film Plus su bili u paketu moje pretplate ostali kanali nisu ali ih gledam samim tim su povecali ponudu za par kanalaJa svejedno nemam imam disney na totalu i mopgu ti reći ako imaš mlađu djecu da to nije za njih to je za tinejđere tj. od 10 pa naviše godina.
I, radi ?Zar ima sport tv3 u t2 listu ,u siol ima
edit
ima
sport tv 3 HD
Kod:239.19.2.207:5000
Bilo je razlicitih portova ne samo 4022Ima li ko port za T2 listu, stari je bio 4022, u pitanju UDP lista.
Bilo je razlicitih portova ne samo 4022
Pozdrav
Tu ti ne pomaze kombinovanje ... IP ti je bitnija zato sken u ruke i peglajDa ali zadnji koji mi radio je bio ovaj. Znaci, moze bilo koji koji radi, imam neke T2 liste, mrtve pa bih kombinovao
Ima li ko port za T2 listu, stari je bio 4022, u pitanju UDP lista.
radi jos uvek na tom portu