- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Da Sota uveli su par kanala a ja sa SD prijemnikom nemogu ih pratit .Odgovor čekaj ove godine počinjemo mjenjat SD prijemnike.Eto toliko šta sad imam od toga što su oni uveli te kanale ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I, radi ?
Mog'o bi me obradovat' pa i meni da radi !
A ti znači cinkarišStvarno bi mogli razmisliti o tome da se sankcionise kresenje pravila. Nema smsla vise brisati postove kad ce sutra da okaci neku drugu listu u postu gde ce da prekrsi pravila.
Banujte po 10 dana, obrisete ono sto neko postavi i napisete u njegovom postu:
"Ban od 10 dana zbog krsenja pravila"
Mozete jos dodati koje pravilo je prekrseno, dupli post, hposts, code tag.. bilo sta.
Necu nikog da ucim sta i kako treba da radi, samo predlazem kako bi se doprinelo poboljsanju foruma. Postaje neizdrzljivo jer svaki dan prijavim bar 5 postova gde su pravila prekrsena a nista se ne menja time sto se obrisu ti postovi. Kad neko vidi da je neko pre njega banovan zbog krsenja razmislice kakav ce post da objavi. I uvek se drzim onoga da je bolje kvalitet nego kvantitet forumasa.
Ja imam drugi predlog, posto dosta vremena provodis u ovom dijelu foruma (ja kad god udjem na forum ti si tu) mogao bi ti biti urednik, pa brisi duple postove kad ti vec toliko smetaju i imas toliko slobodnog vremena Svejedno je jedan urednik skoro dao ostavku, pa bi ti bio kao neka zamjena. Ako ti se svidi nova uloga i ako je budes odradio kako treba, da budes i trajna zamjena. Neka staff malo razmisli o tome u urednickom forumuStvarno bi mogli razmisliti o tome da se sankcionise kresenje pravila. Nema smsla vise brisati postove kad ce sutra da okaci neku drugu listu u postu gde ce da prekrsi pravila.
Banujte po 10 dana, obrisete ono sto neko postavi i napisete u njegovom postu:
"Ban od 10 dana zbog krsenja pravila"
Mozete jos dodati koje pravilo je prekrseno, dupli post, hposts, code tag.. bilo sta.
Necu nikog da ucim sta i kako treba da radi, samo predlazem kako bi se doprinelo poboljsanju foruma. Postaje neizdrzljivo jer svaki dan prijavim bar 5 postova gde su pravila prekrsena a nista se ne menja time sto se obrisu ti postovi. Kad neko vidi da je neko pre njega banovan zbog krsenja razmislice kakav ce post da objavi. I uvek se drzim onoga da je bolje kvalitet nego kvantitet forumasa.