Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Da Sota uveli su par kanala a ja sa SD prijemnikom nemogu ih pratit .Odgovor čekaj ove godine počinjemo mjenjat SD prijemnike.Eto toliko šta sad imam od toga što su oni uveli te kanale ništa.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Stvarno bi mogli razmisliti o tome da se sankcionise kresenje pravila. Nema smsla vise brisati postove kad ce sutra da okaci neku drugu listu u postu gde ce da prekrsi pravila.

Banujte po 10 dana, obrisete ono sto neko postavi i napisete u njegovom postu:

"Ban od 10 dana zbog krsenja pravila"

Mozete jos dodati koje pravilo je prekrseno, dupli post, hposts, code tag.. bilo sta.

Necu nikog da ucim sta i kako treba da radi, samo predlazem kako bi se doprinelo poboljsanju foruma. Postaje neizdrzljivo jer svaki dan prijavim bar 5 postova gde su pravila prekrsena a nista se ne menja time sto se obrisu ti postovi. Kad neko vidi da je neko pre njega banovan zbog krsenja razmislice kakav ce post da objavi. I uvek se drzim onoga da je bolje kvalitet nego kvantitet forumasa.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Stvarno bi mogli razmisliti o tome da se sankcionise kresenje pravila. Nema smsla vise brisati postove kad ce sutra da okaci neku drugu listu u postu gde ce da prekrsi pravila.

Mozete jos dodati koje pravilo je prekrseno, dupli post, hposts, code tag.. bilo sta.

Necu nikog da ucim sta i kako treba da radi, samo predlazem kako bi se doprinelo poboljsanju foruma. Postaje neizdrzljivo jer svaki dan prijavim bar 5 postova gde su pravila prekrsena a nista se ne menja time sto se obrisu ti postovi. Kad neko vidi da je neko pre njega banovan zbog krsenja razmislice kakav ce post da objavi. I uvek se drzim onoga da je bolje kvalitet nego kvantitet forumasa.
A ti znači cinkariš:beee:

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259

Ja imam drugi predlog, posto dosta vremena provodis u ovom dijelu foruma (ja kad god udjem na forum ti si tu) mogao bi ti biti urednik, pa brisi duple postove kad ti vec toliko smetaju i imas toliko slobodnog vremena :) Svejedno je jedan urednik skoro dao ostavku, pa bi ti bio kao neka zamjena. :D Ako ti se svidi nova uloga i ako je budes odradio kako treba, da budes i trajna zamjena. :D Neka staff malo razmisli o tome u urednickom forumu :)

P.S. Samo da se zna nemam nista protiv trenutnih moderatora i urednika u ovom dijelu foruma, inace sam dobar sa svima.

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Samo da podsetim da na NaviX mozete pratit neke nase kanale (YU KANALI).

Capture.png

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Ovako

O svemu je do sada na forumu bilo diskutovano da kazem konsultovano na vase prijedloge ili probleme i sve to u vasu korist nakon sto smo svi zajedno dosli ili nasli adekvatna rijesenja kako sa clanovima foruma tako i u okviru administracije.

Ja o sebi mogu reci da sam u neko moje vrijeme drzao 12 nasih foruma u svojim rukama ... znaju oni koji su u ono vrijeme bili kod DIDE da ne nabrajam pojedinacno sve forume ... neke sam digao iz pepela ... a bilo me i na stranim forumima.

Od kad sam clan na SF Forumu dosta toga se promijenilo rastu novi digitalni provajderi kao gljive ili se pojavljuju kao puzevi na rosu.

Clanovi koji su iz bilo kojih razloga bili ili jesu banovani ti isti ce naci nacina ako nekom zele nauditi da se ponovo registruju na SF-u ... primjer DIVAK i njemu slicni e sad detaljno nije potrebno objasnjavat kako je neko na ovom forumu dosao do neke liste ili zasto je neko od doticnih i iz kojih razloga objavio tu listu ko zna gdje javno.

Vise od 5 godina sam u ovim vodama ... nekad davno je sve bilo drugacije i lakse sad??? Sad je sve drugacije i teze iz dana u Dan.

Sve odluke vezane za ovu temu pa i donesena pravila su donesene uz predhodne vase predloge i na vasa insistiranja naravno sve to uz predhodno konsultovanje sa clanovima.

Vjerujte bilo koju odluku da donesemo necemo nista postici jer ce uvijek biti onih koji ce nekim nebitno kojim putem doc do neke kvalitetne liste i tu istu postati javno a da nije postano na SF Forumu

Pozdrav

Poslednja izmena:
Natrag