Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Prijatelju ta situacija traje već 5 godina nema tu ljeka.Šta nek djele okolo nema tu spasa.Svejedno traje dok autor to želi vidi on u svakom trenu ko mu je nakačen isto tako može ga i otkačit .To je sve jedna velika reklama.Kome dosadi uzme si uslugu i gleda na miru.Konkurencija je velika svi uzimaju jedni od drugih rade restream i deri.Bilo bi dobro kad bi netko stvarno to uzeo pod kontrolu zakupio server kupio listu ili par njih kvalitetnih provukao ih kroz server dao tu ljudima sa foruma za 5$ i to je to.
Samo što bi i tema pomalo zamrla jbga. opet nevalja.
Svaka ti je na mestu! 15 razlicitih lista sam kupio u zadnjih godinu da pa mogu sa velikom sigurnošću da kažem da se 5 listi ponavlja u nedogled. Čak se streamovi pojedinih kanala pojavljuju na svakoj listi - kad na jednoj listi kanal stane stao je i na ostalim. Primer SK HD kanali. Ima ih kod nekoliko provajdera (mislim na ove divlje provajdere naravno). Kad stane kod jednog ne radi nigde. A o zakupu jeftinih servera od strane provajdera ne treba trošiti reči. Teško da se na nekoj listi kanal može pustiti, da se ostavi nekoliko sati da radi a da taj kanal ne zakuca. Zato bi bilo sjajno kad bi neko ozbiljan to počeo da radi pa nek košta server koliko košta. Mi koji želimo da u miru gledamo TV bili bismo spremni da platimo i više od tih 5 dolara mesečno

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Jedan primjer ... bungabunga adult kanal :roll: lista se prodaje sa user i pass a u njoj taj kanal?? Kojeg naravno ima na 100 foruma dzaba ... samo sto to mnogi ne znaju itd...

Nije se cuditi sto vam kanali rade tako kako rade...

Pozdrav

Natrag