Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ko ima DropBox nalog? Ne znam dal je nesto do mene, kad neki link hocu nekome da dam, da preuzme nesto sa njega, naprimer sliku, uvek trazi da taj ko hoce da preuzme bude ulogovan. Ne moze niko da skida nista ako nema nalog na DropBox, pre nije bilo tako pa ne znam da nisam sta ja cackao pa je tako samo meni ili svima?

Učlanjen(a)
28.08.2009
Poruka
809
nešto su menjali ali se može skidati bez registracije , treba odraditi refreš i onda se pojavi dal hoćeš da skidaš bez reg - tako je barem kod mene .

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Pitanje za one koji koriste Kodi. Postoji li način da se ubrza učitavanje iptv streamova? Koji god da ubacim veoma sporto se pokreće. To je na prethodnouj verziji radilo kao sat. Streamovi se normalno pokreću i u VLC playeru i u SimpleTV playeru. U Kodiju, u SimpleTV addonu, streamovima treba deset sekundi da bi se pokrenuli.

Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Ko ima DropBox nalog? Ne znam dal je nesto do mene, kad neki link hocu nekome da dam, da preuzme nesto sa njega, naprimer sliku, uvek trazi da taj ko hoce da preuzme bude ulogovan. Ne moze niko da skida nista ako nema nalog na DropBox, pre nije bilo tako pa ne znam da nisam sta ja cackao pa je tako samo meni ili svima?
Trazi, al ne moras se registrovati da bi skinuo fajl. Dovoljno je izabrati "No thanks, just download file..."

QndxAYe.png

Natrag