Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da nisi opet Bokimajsta ne znam vec koji put sam te upecao samo sad u raspravi si se zeznuo i to 3 puta eheh ajd laku nocsad da zatvorimo to temo , još jednom kulturno pitam ima li ko hd premiere 1 i 2 , moze i menjava ukolko treba kome. a za liste koje sam rekao sigurno neče bit objavljene , to je bila samo mala provokacija sa moje strane , ako sam kog uvredio nije bilo namerno (silver ) me malo prozvao pa sam uzvratio al sve to u šali .
Da nisi opet Bokimajsta ne znam vec koji put sam te upecao samo sad u raspravi si se zeznuo i to 3 puta eheh ajd laku noc
Daj meni daj meni mislim daj sto das eheheposto men niko neda to sto trazim ,dat ču ja svakome po jedan stream po njegovom izboru, ko se mi javi i napiše na pp ,sta mu treba i ostavi mi mail. bez maila nesaljem nikome. naravno dam ako imam to sto trazi. saljem svima do 22h naveče do sutra. bolje ponude nema , ja mislim. premium naloge nesaljem toliko od mene za danas.
posto men niko neda to sto trazim ,dat ču ja svakome po jedan stream po njegovom izboru, ko se mi javi i napiše na pp ,sta mu treba i ostavi mi mail. bez maila nesaljem nikome. naravno dam ako imam to sto trazi. saljem svima do 22h naveče do sutra. bolje ponude nema , ja mislim. premium naloge nesaljem toliko od mene za danas.
moze,salji na ovaj email JuraSaljiCinestareHD@cuvox.de
Ako nekome trebaju ovi kanali, nek se javi na PP da skontamo imal se ovo gdje iskenirat
ako moze i meni, gde ima SK i Arene,
plavisima@hotmail.com
posto men niko neda to sto trazim ,dat ču ja svakome po jedan stream po njegovom izboru, ko se mi javi i napiše na pp ,sta mu treba i ostavi mi mail. bez maila nesaljem nikome. naravno dam ako imam to sto trazi. saljem svima do 22h naveče do sutra. bolje ponude nema , ja mislim. premium naloge nesaljem toliko od mene za danas.