Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
17.763
slike-za-srpsku-novu-godinu9fff1.jpg
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
19.721
У НАЈЉЕПШОЈ СРПСКОЈ НОЋИ МОЈ ЋЕ ПОЗДРАВ ТЕБИ ДОЋИ. ПУНО СРЕЋЕ, ЗДРАВЉА И ВЕСЕЉА ОД ИСКРЕНОГ ПРИЈАТЕЉА, С ЧАШОМ ВИНА И НАЗДРАВЉЕ, ЖИВЈЕЛО НАМ ПРАВОСЛАВЉЕ!

nova-godina.jpg


СРЕЋНО НОВО ЉЕТО МИЛОСТИ ГОСПОДЊЕ!!!

СРЕЋНА ВАМ СВИМА СРПСКА НОВА 2015 ГОДИНА
 
Član
Učlanjen(a)
30.01.2011
Poruka
5
Hvala drustvo na odgovorima ali ja nisam nista dobio. Da znam napraviti ovo cudo od iptv sigurno bi napravio ali neznam pa zato molim sve oni koji znaju oko ovoga nesto da pi to posalju. Skinuo sam IPTV sa google play i imam neke streame tj. liste ali samo mi pinkovi rade a ja bih volio nacionalnu discovery i animal sa prevodom i ako je moguce da nestopa. Hvala jos jednom svim dobrim ljudima sa foruma.
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
19.721
МОЛИТВА НА КРАЈУ СТАРЕ И НА ПОЧЕТКУ НОВЕ ГОДИНЕ

Господе и Спаситељу наш, захваљујемо Ти за сва добра која си богато излио на нас, децу Твоју. Славимо Те, Боже наш, и од срца Ти се молимо: избави нас од сваке опасности и изведи на добро жеље свих нас.

Добротом својом благослови годину која настаје. Учини да престану међу нама сви неспоразуми, немири и сукоби. Подари нам мир, јаку и нелицемерну љубав и хришћански живот.

Не сећај се, Боже, рђавих дела наших која у минулој години починисмо и не узврати нам по делима нашим, него нас се сети у милости и доброти Својој.

Подари нам благовремене кише, и ране и позне, плодоносну росу, тих и благ ветар и сунчану топлоту.

Ојачај Своју свету Цркву, утврди је, прошири и умири. Сачувај је занавек неповређену и непобеђену од врата паклених и од свих напада видљивих и невидљивих непријатеља.

У години која настаје, и у све дане живота нашег, избави нас од глади, помора, земљотреса, поплава, града, пожара, мача, најезде туђинаца и међусобног рата, и од сваке смртоносне болести, невоље и тескобе.

Сачувај родитеље наше и дај им крепости да се брину о својим породицама према угледу на Твоју Свету породицу.

Господе, Који си и Сам био дете и Који си волео и благосиљао децу, спаси и децу нашега времена, да се некрштена крсте, а крштена утврде вером у Тебе и љубављу према Теби.

Сачувај и ону децу која су пала, будући без родитеља, у руке старатеља и помози да сва порасту за синовство Божје.

Ти, Који си Пут, Истина и Живот, Који господариш земљом, водом и ваздушним пространствима, смилуј се и на путнике и чувај их од сваког искушења, од сваке замке и пакости злих духова и злих људи.

Огради нас светим Анђелима Твојим и даруј нам здравље души и телу.

Благослови нас, Боже, да путујући земаљским путевима не залутамо и не изгубимо се.

Услиши нас, Боже, Спаситељу наш, надо свих крајева земаљских, и оних најудаљенијих, и милостив буди, Господе, нама грешнима, и смилуј се на нас.

Јер си милостив и човекољубив Бог, и Теби славу узносимо, Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и увек и кроз све векове. Амин!

fireworks-574739_640-620x400.jpg
 
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poruka
886
Da li neka nacionalna, regionalna ili lokalna televizija prenosi večerašnji koncert Gorana Bregovića iz Niša ?
 
Natrag
Top