mozda se glupo čuje sa novcom možeš kupit prijatelje a kad ti novca ponestane tad znas ko ti je pravi prijatelj a ko je bio prijatelj samo zbog novca , ja sam to lično iskusio na svojoj koži i da nerečem od svih silnih prijatelja ostali so mi samo dva ubistvu dve kolegice i zanjih bi dao sve ako bi jim mogao udovoljit. tako da ,pare imaju moč , a,kad jih nema više,znas sta si za one kojim je samo do para - niko i nista. isto mi i seka izkusila na svojoj kozi , kad ju je trefnula mozganska ostala ji je samo jedna klegica koja joj pomaze i dođe do nje svake toliko ,da je vidi . zato ljudi dobro razmotrite , kome sta dajete , malo jih testirajte , prije jim poklonite vase bogastvo. još jednom da kažem veliko hvala svim mojim prijateljima ovde , nije jih dosta al su vredni ( boki international bobanku sota berič prc avdo) mozda sam još koga izpustio nadam se da mi nezameri , nekim od tih koje sam nabrojao dobili su i moje naloge i neki jih nisu znali zadrzat zasebe , zato javno se opravicujem nekim od tih kojim sam naloge oduzeo nepošteno , da bi dotični rekao ja sam dao drugima imali bi jih i sada ,a neki nemaju muda pa eto nemaju sada vise. darkon zao mi za tvoje drage sto su preminuli i nadam se da ti bude ljepša 20152014
Meni izuzetno losa. Prvo mi preminula sestra kancer i nije bilo spasa, nedugo zatim i otac na mojim rukama. Mali broj clanova na SF to znaju, nisam hteo da moja situacija utice na moje postove i ponasanje. Stekao sam poverenje i prijatelje u slici tog malog broja clanova koji su ovo znali.
Zato nemojte se svadati, postoje gorih stvari od karaktera, strimova i sta ja znam sve su to prolazne stvari.
Dobra ili losa 2014, ostavimo je iza nas. Pozdrav do sve clanove, budite mi zdravi, zivi i veseli . Novcem mozete kupiti sve ali ne i prijateljstvo.
Sretna nova 2015.