Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Verovatno nisu, kako vidim tvoje slike su od Ziggo NL.
Adresa sa statusom je Xtra Telecom Spanija.
Mozda je jednostavnije naci neki dream za Fince ! :mig:

Obavestenje zna da laze, prije ce biti da njemu rutovani tablet pravi problem ;)
Ako laze koza, ne laze rog ! :mig:

A dal su onda NPO 1,2,3 HD , RTL 4,5 HD,
RTL 7 HD , RTL 8 HD , itd.... ????

Pozdrav
I to su Holandjani !
Njemu verovatno trebaju MTV3 i Yle kanali !

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
A dal su onda NPO 1,2,3 HD , RTL 4,5 HD,
RTL 7 HD , RTL 8 HD , itd.... ????

Pozdrav
Kod:
http://212.231.155.34:8080/status
Otkud da znam koji su kanali kad ne mogu to da otvorim :)?
Znaci to ja ta adresa, nema dugme restart. Zato sam i pitao, dali neko zna ovo da resi. Strimovi iako se vidi udp ne idu preko VLC-a i idu max do 100 Kb/s. Jedino ACE player gde trazi user i pas.

Za finski udp pitam jer prvi put nalazim otvoren udpxy (finski) status, to ova adresa:
Kod:
http://82.130.33.105:4022/status

Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
131
Kod:
http://212.231.155.34:8080/status
Otkud da znam koji su kanali kad ne mogu to da otvorim :)?
Znaci to ja ta adresa, nema dugme restart. Zato sam i pitao, dali neko zna ovo da resi. Strimovi iako se vidi udp ne idu preko VLC-a i idu max do 100 Kb/s. Jedino ACE player gde trazi user i pas.
[/CODE]
Па зар то није решење ????
Kod:
Jedino ACE player gde trazi user i pas.
а влц не тражи ?????:roll::roll::roll:
2014-11-11_224100.png

Član
Učlanjen(a)
17.06.2010
Poruka
115
Kako izvuci strimove sa tvviet u m3u formatu ako se ima validan username i password????valjda se hash ne menja

LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
screenshot2014-11-11-18-.png

mogu li ovo nekako izbeci?

Greška sama govori da je registrovan max broj uređaja... Ako si se do sada registorovao na 3 različita uređaja moraš da izbrišes jedan da bi mogao da pristupiš sa ovoga.
Poslaću ti na pp ako treba način da provjeriš koliko još mjesta za uređaje imaš slobodno ako uopšte imaš i time otkriješ koje ti je prirode greška,
jer ova greška
Kod:
<property name="errLoginTooManyDevicesHRV">Registriran je maksimalan broj uređaja. Pozovite %phone.</property>
direkto zavisi od ovog podatka
Kod:
<maxNrOfDevices>3</maxNrOfDevices><maxNrOfEnabledDevices>2</maxNrOfEnabledDevices>
(u ovom slučaju jedan sloboban)

Aplikacija za korišćenje D3 GO usluge se može instalirati na maksimalno tri uređaja, od kojih se jedan može menjati jednom mesečno. TV program možete u isto vreme gledati na sva tri uređaja. Tesko da moze i na cetvrti ! :mig:
* Ukoliko izaberete brisanje uređaja, uređaj će biti obrisan za 24h. (a time i jedan slot slobodan za novi a ne jednom mjesečno :D)
>> i nakon tačno 24h sa kojeg uređaja pristupite aplikaciji njegov deviceUdid se upisuje u bazu.

Obavestenje zna da laze, prije ce biti da njemu rutovani tablet pravi problem (imao sam vec takav slucaj) ;)
Prije da je max broj uređaja nego da je zbog root-ovanja.
Javilo bi mu sledeću greška prilikom reprodukcije jer login sigurno prolazi:
Kod:
<property name="androidErrRootedHRV">Video reprodukcija nije podržana na otključanim (rooted) uređajima.

</property>
ili
Kod:
<property name="iosErrJailbrokenENG">Application is not possible to use on jailbroken devices.</property>

Pozdrav

Poslednja izmena:
Natrag