Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Ko zna da ovo resi:
Kod:
http://212.231.155.34:8080/status
Usput potrebni su ko zna finski udp, naravno ako rade dobice i listu. Jedino sto sam nasao za fince je 239.16.116.xxx:5555, ali ne ide.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
screenshot2014-11-11-18-.png

mogu li ovo nekako izbeci?
Ako se nesto nije mjenjalo,prije je bilo da se moze maximalno na tri uredjaja gledati sa istim loginom,dobro bi bilo da provjeris koliko njih koristi taj login...

Učlanjen(a)
10.07.2014
Poruka
247
Neki Dan je neko od clanova postavio sajt gdje mozes sam provjerit token koliko dugo je validan ... idi par stranica unazad naci ces taj post sa tim sajtom za provjeru tokena
Pozdrav
______
Sota ipak nisam nasao taj sajt.Isao sam nazad do 690 str. i nista
Ako neko ima taj sajt za proveru trajanja tokena nek se javi ako hoce
Dobije za to Hvala!

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
screenshot2014-11-11-18-.png

mogu li ovo nekako izbeci?
Postoji jos nesta

Dali si vec bio logovan sa podatcima koje si dobio recimo od tvog nekog prijatelja ???

Ako jesi a nisi se izlogovao recimo usao si preko Mozille prekopiraj taj link u Explorer mora biti sa desne strane gore u desnom cosku da se izlogujes jer se zna i desavalo se ako se nisi izlogovao pojavljivao se takav problem.

Druga stvar je ako imas stariji ViewRightwebinstaller(9)msi . verimatrix

verimatrix.png

downloaduj novi i instaliraj ga ponovo jer je to predusloov a ako si sve napravio kako valja znaci instalirao si verimatrix i bio si 3-ci koji je imao nalog za logovanje lako moguce da je gazda tebe izbrisao a umjesto tebe dodao nekog drugog u svakom slucaju kontaktiraj onog od kog si dobio podatke za logovanje.

Takodjer zna da se desava da proceduru instaliranja verimatrix-a upotrijebis vise puta da bi krenulo u slucaju da nemozes da se prijavis.

U najkrajnjem slucaju kontakt osobe da vas sve kojima je dao nalog izbrise i ponovo vam da podatke za logovanje

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
109
može pitanjce zašto mi je nestao današnji post kojeg sam stavio sa androida putem tapatalka riječ je o portugalcima

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.079
Liste koje su obrisane ili nisu bile u code, ili nisu bile u hide 100 ili su vec bile postavljene na forumu, pa nije ih dozvoljeno ponavljati...
Jednostavno receno, nepravilno su postavljene...

Natrag