Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
104.Sarajevski derbi igra se sutra u 13:30 po lokalnom ili 7:30 po Americko-Kanadskom,nisam primjetio da je neko zasad obezbedio prenos osim na Balkaniyum.tv..prenosi Sport tv ali se na toj stranici placa.Sacekajmo do sutra mozda neko preuzme prenos...ima li kakav aktivan stream za tekmu zeljeznicar-sarajevo
104.Sarajevski derbi igra se sutra u 13:30 po lokalnom ili 7:30 po Americko-Kanadskom,nisam primjetio da je neko zasad obezbedio prenos osim na Balkaniyum.tv..prenosi Sport tv ali se na toj stranici placa.Sacekajmo do sutra mozda neko preuzme prenos...
imali negdje Simple player za download
http://www.mediafire.com/download/722mxxvm8ea7gk9/simpleTV_vlc300.7z
Simple Playerimali negdje Simple player za download
Evo skinuo kako si rekao,hvala.Ali svaki put kad upalim xbmc pojavi mi se Windows Security Alert i pita dali da dozvolim pulsar te kad idem pod movies genre svaka kategorija je ista(npr animated,action..) sve isti filmovi.eto, instaliraj ovaj repository pa imas untar onda pulsar i sve trenutacno dostupne pretrazivcke provajdere....da ti olaksam biranje instaliraj ove jer rade lepo: extratorent, H33T, KickAss, TPB2 i YIFY2.....
moguce da neki antivirusi ne pustaju pulsar bez odobrenja...kod kaspersky to prolazi bez alerta...u svakom slucaju moras u tom windows security alertu podesiti da pusta pulsar normalno....onda restartuj racunar....pa ako si instalirao one provajdere koje sam prethodno naveo mora sljakati savrseno....probaj pa javi....Evo skinuo kako si rekao,hvala.Ali svaki put kad upalim xbmc pojavi mi se Windows Security Alert i pita dali da dozvolim pulsar te kad idem pod movies genre svaka kategorija je ista(npr animated,action..) sve isti filmovi.