Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
ima li kakav aktivan stream za tekmu zeljeznicar-sarajevo
104.Sarajevski derbi igra se sutra u 13:30 po lokalnom ili 7:30 po Americko-Kanadskom,nisam primjetio da je neko zasad obezbedio prenos osim na Balkaniyum.tv..prenosi Sport tv ali se na toj stranici placa.Sacekajmo do sutra mozda neko preuzme prenos...

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Mozda je neko vec pitao ovo ali evo : Moze li se ubaciti na torent strimu engleski audio tamo gde je ruski ili bilo koji drugi audio pozz i hvala unapred .

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
I ja molim (pitam) da li neko ima Nickelodeon sinkr. Hvala

eto, instaliraj ovaj repository pa imas untar onda pulsar i sve trenutacno dostupne pretrazivcke provajdere....da ti olaksam biranje instaliraj ove jer rade lepo: extratorent, H33T, KickAss, TPB2 i YIFY2.....
Evo skinuo kako si rekao,hvala.Ali svaki put kad upalim xbmc pojavi mi se Windows Security Alert i pita dali da dozvolim pulsar te kad idem pod movies genre svaka kategorija je ista(npr animated,action..) sve isti filmovi.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Evo skinuo kako si rekao,hvala.Ali svaki put kad upalim xbmc pojavi mi se Windows Security Alert i pita dali da dozvolim pulsar te kad idem pod movies genre svaka kategorija je ista(npr animated,action..) sve isti filmovi.
moguce da neki antivirusi ne pustaju pulsar bez odobrenja...kod kaspersky to prolazi bez alerta...u svakom slucaju moras u tom windows security alertu podesiti da pusta pulsar normalno....onda restartuj racunar....pa ako si instalirao one provajdere koje sam prethodno naveo mora sljakati savrseno....probaj pa javi....

Natrag