Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala,mislio sam sina zalost ne moze se to podesiti...filmovi u navi-x nisu postavljeni sa ispravmim nazivima pa je potrebno rucno kucati....ali za ovo ima resenja mnogo u drugim adonima koji lepo rade sa pronalazenjem titlovo....to su recimo genesis, istream, xbmctorrent, pulsar....
Kako skinuti Pulsar? Probao sam pa kaže međuzavisnosti nisu ispunjene.Jel može linkna zalost ne moze se to podesiti...filmovi u navi-x nisu postavljeni sa ispravmim nazivima pa je potrebno rucno kucati....ali za ovo ima resenja mnogo u drugim adonima koji lepo rade sa pronalazenjem titlovo....to su recimo genesis, istream, xbmctorrent, pulsar....
ja sam tražio tvheadendove i brzo odustao, jako rijetko ćeš naći neki kvalitetni koji će ti potrajati više od dan-dva ili neki koji radi od 0-24..Da li neko moze pomoc oko trazenja TVHeadend-a ? unaprijed hvala
ako imaš što viška, slobodno me PMaj.. nemam ništa stabilno trenutno..Nemojte slucajno da ko meni nesto posalje i ovako mi previse, dobro iz pristojnosti cu uzeti