Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Pazi ja nisam rekao da pravila ne treba postovati ona i jesu tu da bi se drzao red i sve islo kako treba.Meni je samo zao onih ok ljudi sto su na neki nacin otisli sa foruma svojom ili tudjom voljom.Naravno da i sada medju nama ima dobrih cak i predobrih ljudi kao sto sam i naveo vec gore u postu.Moj jedini apel je da pokusamo svi zajedno da odrzimo ovu temu i da joj povratimo onaj stari sjaj sa puno dinamike zelje za svakim novim postom i zeljom da se doprinese samoj temi.Budimo realni i posteni pomalo sve sad ide kilavo i cisto radi reda se neke stvari postuju.Ako primjetite vise se druzimo ovde u temi pitanja i komentari nego na glavnoj gdje su strimovi a bas o tome ja i govorim nesto nam nedostaje.Nebih volio da me neko pogresno shvati sve moje inicijative su za poboljsanje odnosa dobre komunikacije medju nama.Iznjeo sam samo svoje misljenje i tu se sva prica zavrsava.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Pazi ja nisam rekao da pravila ne treba postovati ona i jesu tu da bi se drzao red i sve islo kako treba.Meni je samo zao onih ok ljudi sto su na neki nacin otisli sa foruma svojom ili tudjom voljom.Naravno da i sada medju nama ima dobrih cak i predobrih ljudi kao sto sam i naveo vec gore u postu.Moj jedini apel je da pokusamo svi zajedno da odrzimo ovu temu i da joj povratimo onaj stari sjaj sa puno dinamike zelje za svakim novim postom i zeljom da se doprinese samoj temi.Budimo realni i posteni pomalo sve sad ide kilavo i cisto radi reda se neke stvari postuju.Ako primjetite vise se druzimo ovde u temi pitanja i komentari nego na glavnoj gdje su strimovi a bas o tome ja i govorim nesto nam nedostaje.Nebih volio da me neko pogresno shvati sve moje inicijative su za poboljsanje odnosa dobre komunikacije medju nama.Iznjeo sam samo svoje misljenje i tu se sva prica zavrsava.
Slažem se. Što se tiče druženja i treba da je to ovdje a ne tamo gdje se postavljaju strimovi.
Forum je sjajan zato što možeš , ako si iole normalan, upoznati ljude i dati ili dobiti na pp, skajp, mail....
Onaj javni dio je bar meni nezanimljiv pa makar bio i sakriven, kratkog je daha.

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Dugo sam na ovom forumu, nisam baš aktivan član ali primjećujem da se u zadnje vrijeme sve manje javno daju liste zbog toga što neki ljudi to itekako koriste i onda čak prodaju te liste i tako ljudi koji su pošteni i htjeli bi nešto gledati ostanu uskraćeni jer ljudi ne znaju kome vjerovati a kome ne..

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Pre neki dan samo imali insistiranje pojedinih clanova da se pravila striktno primenjuju, iskreno i ja sam vise za tu opciju, sada opet trazi se gledanje kroz prste... Pravila su jednostavna, ima sve objasnjeno, bukvalno nacrtano, i iskreno zahteva 5 minuta citanja.
Domace liste ide u hide post 100, unistream ide u hide post 100. Za dreamboxove ne ide jer ionako ne potraju ni 2 minuta od objavljivanja. Sve ostalo ide samo i iskljucivo u code. Nema ponavljanja, kanala za odrasle, nema nekulture.
Sve treba da ide u odgovarajucu temu
.

20tak reci koje bi trebalo zapmatiti nije previse, ne teramo vas da procitate i zapamtite knjigu celu. A iskreno i nama dosadi da dnevno ispravljamo po 40-50 postova, prebacujemo, brisemo, ispravljamo.... Srecom sa novim obavestenjima, ne moramo vise objasnjavati razlog izmene preko privatnih poruka. Zbog svega toga ljudi izgube volju za radom u ovoj temi, meni se cak neki put ne ulazi na ovaj podforum, jer znam da me ceka bar sat posla, i objasnjavanja svega i svacega, verujem da je tako i drugima... Sta vise, mnogo kvalitetnih clanova iz istog razloga izbegava temu, jer ne zeli svakodnevno da cita prepucavanja, gleda kako se tolerisu svakakve greske i kako se unistava trud istih...

Ovaj post treba da se urami ili da se nauci kao Oce nas... Prosto ne mogu da shvatim kako neko "ne moze" da zapamti par ovih recenica.. mislim, jeste tekst malo veci ali u njemu je u par recenica objasnjeno sta se sme a sta ne sme, i kako treba a kako ne.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Evo uramio sam ovaj post da se nebi nekim zaponjcem mozda umastio.Da se zna sta se treba sta ne treba jer ocito ima nas glupih
ic4nx3.jpg

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Sto si se ti prepoznao u tome kad ocito znas na koga se odnosi moj upis? Jesi li kad postavljao duple liste, stavljao liste bez Hpost kada treba da budu u njemu, i da li si stavljao liste a da nisi stavio code tag ? Nisi. I zato ne razumem sto si se prepoznao, daleko od toga da si glup, niti sam rekao niti sam pomislio.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Sto si se ti prepoznao u tome kad ocito znas na koga se odnosi moj upis? Jesi li kad postavljao duple liste, stavljao liste bez Hpost kada treba da budu u njemu, i da li si stavljao liste a da nisi stavio code tag ? Nisi. I zato ne razumem sto si se prepoznao, daleko od toga da si glup, niti sam rekao niti sam pomislio.
Bio je dialog izmedju mene i urednika koji na moj post je postavio ova pravila i to stoji a ti si se na to nadovezao sto znaci da se odnosi na ucesnike u prepiskama.Nemam stvarno namjeru da forum zatrpavam daljim odgovorima sta sam imao reci rekao sam i kako vidim da smo se mnogi razumjeli.Citav dialog je vodio ka poboljsanju komunikacije i ozivlajvanju ove teme a ne necemu drugom.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Svidja mi se ram. :) Post sam postavio jer pravila su stvarno jednostavna. Opomena i pretnje banom nikada nisu upucene posle jedne greske, vec samo kada se greske desavaju svakodnevno, ili se opomene urednika ignorisu... Ponekada je to jedini nacin da se spreci dalje izivljavanje nad clanovima koji postuju pravila i nama koji smo tu da uredjujemo, ponekada je nazalost ban jedino resenje. Mogu da napravim screenshotove na samo zadnjih 10tak stranica u ove dve teme, gde se moze videti koliko postova je izbrisano, a gde su jos i ispravljeni postovi i prebaceni postovi? Gotovo da nema stranice gde nije bilo potrebno intervenisati... Tako da kada se pogleda koliko su pravila jednostavna, jedino se moze shvatiti da se namerno krse pravila zbog popustljivosti, a ne zato sto pravila nisu dobra ili su komplikovana...

Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1
Da li neko od vas koristi Mac OS, trebaju mi kanali za decu (ultra i mini ultra), to sam imao dok sam bio na SBB-u, a sada sa preseljenjem ovaj provajder to nema...
Poz i hvala!

Natrag