Pre neki dan samo imali insistiranje pojedinih clanova da se pravila striktno primenjuju, iskreno i ja sam vise za tu opciju, sada opet trazi se gledanje kroz prste... Pravila su jednostavna, ima sve objasnjeno, bukvalno nacrtano, i iskreno zahteva 5 minuta citanja.
Domace liste ide u hide post 100, unistream ide u hide post 100. Za dreamboxove ne ide jer ionako ne potraju ni 2 minuta od objavljivanja. Sve ostalo ide samo i iskljucivo u code. Nema ponavljanja, kanala za odrasle, nema nekulture.
Sve treba da ide u odgovarajucu temu.
20tak reci koje bi trebalo zapmatiti nije previse, ne teramo vas da procitate i zapamtite knjigu celu. A iskreno i nama dosadi da dnevno ispravljamo po 40-50 postova, prebacujemo, brisemo, ispravljamo.... Srecom sa novim obavestenjima, ne moramo vise objasnjavati razlog izmene preko privatnih poruka. Zbog svega toga ljudi izgube volju za radom u ovoj temi, meni se cak neki put ne ulazi na ovaj podforum, jer znam da me ceka bar sat posla, i objasnjavanja svega i svacega, verujem da je tako i drugima... Sta vise, mnogo kvalitetnih clanova iz istog razloga izbegava temu, jer ne zeli svakodnevno da cita prepucavanja, gleda kako se tolerisu svakakve greske i kako se unistava trud istih...