- Učlanjen(a)
- 28.03.2011
- Poruka
- 137
jel ima neko hbo ihbo comedi sa nasim prevodom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemoj tako,bez njega je bas monotono a i dugo ga nije bilo. Vec sam se zabrinuo da mu se mozda nije nesto desilo. Ipak je on iz stare garde, zato treba ukazati postovanje starim clanovima koji se vracaju na forumNe znam koliko je Vama ovaj Divak zanimljiv, meni nije - ja bi ga svaki put u startu banovo.
Kad nogom zatvoriš vrata iza sebe ne možeš očekivati baš puno.Nemoj tako,bez njega je bas monotono a i dugo ga nije bilo. Vec sam se zabrinuo da mu se mozda nije nesto desilo. Ipak je on iz stare garde, zato treba ukazati postovanje starim clanovima koji se vracaju na forum
Nije brate problem do mog programa već do tvog računara, imate instalirane OEM windows sisteme na računarima gdje proizvođači nisu upisali jedinstvene podatke komponetni (To be filled by O.E.M.) i onda vi registrujete OS pomoću raznih loader-a koji tu upišu bilo šta a najčesće sj**u stvar.@losmij
ee uspeo kad sam instalirao virtual xp, znači da je nešto do tog programa
elem evo ono što si tražio> uniqueID=5618-7163-0861-2775-2035-1673-14
nadam se da ću moći da gledam na win7 a ne na virtualni
Nije brate problem do mog programa već do tvog računara, imate instalirane OEM windows sisteme na računarima gdje proizvođači nisu upisali jedinstvene podatke komponetni (To be filled by O.E.M.) i onda vi registrujete OS pomoću raznih loader-a koji tu upišu bilo šta a najčesće sj**u stvar.
Ne vjerujem da ce moći skripta na win7 sa ovim id, jer virtuela mašina je jedinstvena, a provjera se ne veže za softvare već za hardware.
Virtuelna mašina će da simuliše određeni hardware koji je jedinsten .
Ja sam ubacio ovaj ID u bazu a ti probaj pa javi ide li na win 7.
Kad pokreneš id.bat na računaru šta piše, koju grešku javlja?