Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To mora da se sto prije ugasi ili da preuzme ili siol ili amis....t-2 ima daleko najlosiju tv ponudu od slovenackih operatera......
Samo da se nadovezem i na kolegu Thomasa Mullera bez obzira sto imaju nalosiju ponudu od Slo operatera i sto nemaju "Pa T-2 u stvari nema ništa naročito" posaljite vi meni koji ip i ja cu njih gledati sa zadovoljstvom .He, he pa da bi znao šta bi bilo dobro. Mislim, da Amis ne može, jer oni nemaju ništa svoje, sve preko drugih. E sada da uzme Siol opet ne bi bilo dobro, pa da su opet monopoliste, pa i Siol će se prodat izgleda Njemačkom telelkomu, pa ne znaš ni šta će onda da bude.
Pa nije ni Siol nešto, ima optika tamo 10 metara od zgrade, pa ne neće da uvuku u zgradu, kao ne isplati im se ako ne uzme više od 75% stanova. He, he al su glupi pa isti im kriterium ako ima zgrada 100 stanova ili 10, treba 75%.
Pa T-2 u stvari nema ništa naročito, jedino pošto ne možeš do optike onaj internet imaju dobar na VDSL 20/2. A jaku imaju i logiku, da imaju više klienata, pa onda to dođe skulje, pa treba da poskupe.
Pa i ono bilo gadno kad su prije poskupljenja sve otvorili, da se gledalo na računaru, pa onda kad su poskupili, pa da se ljudi nisu bunili, onda opet zatvorili. A izgovor bio kao za 10 godina za 10 dana sve da otvore, a ostalo odtvoreno dok nisu poskupili.
Samo da se nadovezem i na kolegu Thomasa Mullera bez obzira sto imaju nalosiju ponudu od Slo operatera i sto nemaju "Pa T-2 u stvari nema ništa naročito" posaljite vi meni koji ip i ja cu njih gledati sa zadovoljstvom .