Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
A jel moze ovaj kanal da nije m3u8, nego samo m3u jer mi kochi VLC sa m3u8, Windows XP

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Mislim da je krajnje vrijeme da se Internet Radio i TV razdvoji na 2 teme tj. na "Ex-Yu strimovi" i "Strani strimovi", to je odavno trebalo uraditi al i sad nije kasno.
Internet Radio i TV ne treba brisati vec samo zakljucati i nastaviti sa 2 nove teme, mnogo bolje bi sve ovo izgledalo a ne kao do sad da se sve stavlja u jedan kos. Ipak treba da postoji razlika izmedju domaceg i stranog.

P.S. Ovo je samo predlog, ne mora biti usvojen :D

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Mislim da je krajnje vrijeme da se Internet Radio i TV razdvoji na 2 teme tj. na "Ex-Yu strimovi" i "Strani strimovi", to je odavno trebalo uraditi al i sad nije kasno.
Internet Radio i TV ne treba brisati vec samo zakljucati i nastaviti sa 2 nove teme, mnogo bolje bi sve ovo izgledalo a ne kao do sad da se sve stavlja u jedan kos. Ipak treba da postoji razlika izmedju domaceg i stranog.

P.S. Ovo je samo predlog, ne mora biti usvojen :D
O istom trošku da razdvojimo i pitanja od komentara.:beee:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Mislim da je krajnje vreme da se zabrani kacenje domacih lista, ocekujte skoro crkavanje jos dve dobre liste.. A da, bitno je sve "po pravilima"..

Ljudi, pogasiste sve sto valja u poslednja dva meseca, sve sto je okaceno ugaseno je i ne vidim na koji nacin je pomognuto ostalim clanovima. Nijedna lista koja je sadrzala preko 50 kanala a da je okacena javno vise ne radi. Bas nijedna.

Ova Balkanstram lista koja je veceras okacena je u funkciji bar 2 mesca, koliko je ja imam jer mi je dao jedan clan preko Skajpa, koliko je on ima vec to ne znam ali neka napise, u roku od 2h ona je mrtva.

Pocecu da mislim da neko placa da se te liste javno okace da bi bile ugasene.. Kakvih ljudi ima ne bi me vise nista zacudilo.

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
hd 800 se plus 4 kavice=30 dana uzivancije kao sto nedugo reko fuckas liste:tease:

Natrag