Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Namjerno radi tih pacova sam i objavio onaj unistrem i drago mi je da je prepoznat cilj.Da je bio onaj unistrem sa barem desetak mjesta radije bi ga na pp dao ok ljudima ali ovako za dva clana tj profitere ja sam objavio javno pa neka padne.
PS:Nasao sam sam IP tako da nema ko da sta prebacuje za ovo ili ono.
Ok sto si ga sad nasao a sta ce reci oni sto su ga nasli ili dobili poodavno

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.03.2011
Poruka
267
e ovako, ja sam na pm dobio dve liste koje nisu objavljene javno (bar ne ovde) i obe su se ugasile za dan dva
i ja sam mislio da se liste ubijaju ako ih gleda dosta ljudi ali definitivno to nije slučaj, tako da objavljujte slobodno

nznm da li je to baš slučajno bilo sa te dve liste ali takva su moja iskustva

Član
Učlanjen(a)
27.03.2011
Poruka
267
da, jedina prava stvar su skripte
iskon je radila godinu dana svima (ne bi bilo loše da se opet napravi ako je moguće)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Desava li se kome da bas cesto "preskacu" kanali u VLC ? Ne znam zasto, na svakoj listi pojedini kanali kad su neke utakmice su skoro pa negledljivi. Ukljucen je loop. Za sad kopiram link iz liste i tako pustam, i tada se resetuje sam od sebe ali bar se menje nerviram.

Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
181
Desava li se kome da bas cesto "preskacu" kanali u VLC ? Ne znam zasto, na svakoj listi pojedini kanali kad su neke utakmice su skoro pa negledljivi. Ukljucen je loop. Za sad kopiram link iz liste i tako pustam, i tada se resetuje sam od sebe ali bar se menje nerviram.
Ukljucen ti je loop cele liste. Klikni jos jednom i aktiviraces loop pojedinacnog kanala.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ma nije, ukljucen je za pojedinacni kanal. Nije taj loop nesto sto 100% garantuje da nece "preskakati"..

Natrag