Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Za sve koji neznaju sa "Internet Download Manager" mogu se pokupiti strimovi sa dosta sajtova.
Kod:
http://exyu-iptv.dyndns.tv:15000/live/pink2.sdp/chunklist_w450366682.m3u8
2iw5y6s.jpg

Ko zeli da skine program ostavicu torent link ovde
Kod:
http://kickass.to/internet-download-manager-idm-6-21-build-5-final-cracked-t9492620.html

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Ko kaze da nema alat samo niko nece da ostavi komp upaljen a zna se dobro da mogu bas ti serveri od tih restrimera da se ugase a druga stavka je i to sto se ti statusi dele i stignu bas to tih ljudi za koje mislite da su vam prijatelji
Namjerno radi tih pacova sam i objavio onaj unistrem i drago mi je da je prepoznat cilj.Da je bio onaj unistrem sa barem desetak mjesta radije bi ga na pp dao ok ljudima ali ovako za dva clana tj profitere ja sam objavio javno pa neka padne.
PS:Nasao sam sam IP tako da nema ko da sta prebacuje za ovo ili ono.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
@zokicom taj unistream nije kompletan, i zbog toga nije bilo na njemu restremera :) Bas sam pratio taj i ko se kaci na njega :)
A sto se tice prebacivanja, nema kome sta da se prebacuje dok je sve postavljeno u skladu sa pravilima :)

Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
181
Koristim sam taj server vec neko vreme i uvek sam bio sam na njemu. Ta lista je bila drugacija od ostalih, sa Sky sport 5 i BBC kanalima u HD.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Moguce onda da sam ja pomesao jer vise njih pratim :) Mada sad vidim u cemu je problem, jer server je naizgleda prazan, ali sada streamovi seckaju, tako da moguce da se ne vide drugi korisnici :) Ako ti nije problem, posalji mi na pm celu listu, jer me mrzelo da preskeneiram sva kanale, i cini mi se da idu samo Britanski na tom serveru mozda i gresim...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
181
Moguce onda da sam ja pomesao jer vise njih pratim :) Mada sad vidim u cemu je problem, jer server je naizgleda prazana ali sada streamovi seckaju, tako da moguce da se ne vide drugi korisnici :) Ako ti nije problem, posalji mi na pm celu listu, jer me mrzelo da preskeneiram sva kanale, i cini mi se da idu samo Britanski na tom serveru mozda i gresim...
Kada sam ga nasao bilo je samo 42 kanala. Vidim da je zokicom postavio neke nove koje nisam imao. Verovatno su u medjuvremenu dopunili listu. Poslacu ti ono sto imam, mada lista vise nije upotrebljiva.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Kada sam ga nasao bilo je samo 42 kanala. Vidim da je zokicom postavio neke nove koje nisam imao. Verovatno su u medjuvremenu dopunili listu. Poslacu ti ono sto imam, mada lista vise nije upotrebljiva.
Ok to je verovatno ono isto sto i ja imam jer cini mi se da je tako oko 40tak kanala :) Hvala nema potrebe da saljes onda :)

Natrag