Postovani prijatelji,clanovi foruma,urednici,moderatori,admini.
Zelim da vam se obratim na ovaj nacin i zamolim za nesto sto meni mnogo znaci a uskraceno mi je moram priznati iz opravdanih razloga mada nisam kriv(visa sila je u pitanju).Imao sam status VIP clana koji mi je mnogo znacio bio sam ovde sa vama svima na forumu svakoga dana i nesebicno sebe davao za prijatelje za forum za nase omiljene teme.Ali deslo mi je nesto sto mi je paznju okrenulo malo od foruma i stvari sa interneta.Imao sam neke nepredvidjene porodicne probleme te me to odvuklo od svih drugih aktivnosti.Hvala bogu te sam rjesio probleme i sada sam ponovo sa vama i trudim se svim slilama da doprinosim forumu temama koje volim.Ali oduzet mi je VIP status sto mi je mnogo tesko palo.Znam da ima i razloga za to kada se objektivno pogleda ali vidite da bas ne moze covjek sve u zivotu isplanirati pa ga stignu neke nevolje koje nas zaokupiraju.Sada je sve u redu i ja se trudim svaki dan da ponovo budem onaj stari Vai kojeg znate,onaj koji zeli dobro svima,koji zeli pomoci drugu prijatelju,koji zeli doprinjeti ovom predivnom forumu.Zbog svega sto sam naveo,zbog toga sto mi forum mnogo znaci jer tu provedem najvise vremena,zbog toga sto su mi tu prijatelji poznanici molim Urednike ,moderatore,admine da mi vrate VIP koji mi mnogo znaci.Siguran sam da cu sve dati od sebe da vase povjrenje opravdam i da sve bude kao nekada.Uz veliko postovanje i veliki prijateljski pozdrav nadam se pozitivnoj odluci od svih vas.S postovanjem Vai123.