Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne vrediPozdrav ljudi!
Kratko pitanje: da li nekome rade ovi ključevi za aktivaciju?! Meni nešto ne uspeva Nisam probao sve, ali nijedan koji sam probao ne radi...pa samo da znam da li se vredi pomučiti i isprobati svih 1000 ključeva
E sad i ti mnogo trazis da vidis url i eventualno token i kao fora da proveris dali to radi, ja kolko pamtim a veruj mi da pamtim jos nisi postavio nijedan nas stream ruse ne racunam sto lepis copy/pasteNisam mislio na slike sa linkom iznad ili ispod kao sto Dedevci postavlja, nego na bas same slike, a precrtan je stream od tv kanala. Na to sam mislio. Ako vec postavljate, postavljajte kao i Dedevci. Ime kanala, CEO stream ( a ne samo deo njega) i slika. Bilo bi transparentije i preglednije. Nema nikakve ljutnje ni na koga ovde. Samo kazem sta mi smeta, to je sve. Poz
imas u delu scripti Telekom_by_losmij i rade odlicnoPostoji li mogucnost da se dodje do te Arene ili je to samo bajka?
Hvala
Ma ja to ne gledam zato mi i ne trebaXEXEXEXE vidi se druze da si klasa samo si zaboravil ovi da dopunis spisak
***Hidden content cannot be quoted.***[/url]
za to treba skener stalno da ti je ukljucen svaki dan ulovis nesta.hehehehehihihi[/HIDE-POSTS]
Evo nasal sam AXN SPIN bas ti hvala za ovi kanal gde si mi rekal da trazim vidim da sa tobom mozemo da saradzujemo .Pozdrav
AXN SPIN
***Hidden content cannot be quoted.***[/url]