Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gde gledati zvezda-cibona? Hvala
Bericu crtati ili ???? pa jel ti nevidis kad ja slikam em na komp em na telefonu SAT ?????????????????? a sa tvoje ljeve strane kad je Post postan ....kakva foto montaza kakvo reklamiranje ???? barem sa moje strane nemam potrebu da ista reklamiram a sto se tice postavi link kao sto si napisao ja to neradim dajem na Pm da bi ljudi gledali ili putem Skypea itd... pa sad ako meni nevjerujes slobodno nek se oglase clanovi ne samo za ovaj put kojima sam pomogao nego opcenito mislimNeznam koja je svrha objavljivanja ovih slika na forumu, kada se zna odavno da su sve one fotomontaža i samo još jedan vid samo-reklamiranja.
Ne vidim tu nigde logiku, ali nema veze... Pozdrav!
Postovite sliku i ceo link ispod nje da i mi proverimo da ti kanali stvarno rade...A ne ovako...Hvala!
Stranica za aktivaciju:
Kod:http://solu-iptv.dyndns.tv/activation/
Nakon aktivacije skinite playlistu za vlc.
Ma ok je al ako bi slikao sa streamom onda je to isto tako kao da sam i Stream stavio to neradim ako smatram da je od vaznosti ......... barem ja ne a za druge nemogu da kazem sta i kako zele da slikaju ili da dokazu ono sto postuju.Nisam mislio na slike sa linkom iznad ili ispod kao sto Dedevci postavlja, nego na bas same slike, a precrtan je stream od tv kanala. Na to sam mislio. Ako vec postavljate, postavljajte kao i Dedevci. Ime kanala, CEO stream ( a ne samo deo njega) i slika. Bilo bi transparentije i preglednije. Nema nikakve ljutnje ni na koga ovde. Samo kazem sta mi smeta, to je sve. Poz