Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.735
Ko nema druge alternative ima Arenu Sport koju sam davao znate na koju mislim
c zvezda.png

Pozdrav

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Neznam koja je svrha objavljivanja ovih slika na forumu, kada se zna odavno da su sve one fotomontaža i samo još jedan vid samo-reklamiranja.

Ne vidim tu nigde logiku, ali nema veze... Pozdrav!

Postovite sliku i ceo link ispod nje da i mi proverimo da ti kanali stvarno rade...A ne ovako...Hvala!

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
nije fotomontaza ili reklamiranje nego realna stvarnost u nerealnom zivotu
za svi oni koi mislu da su montaze samo od starih strimova slike
a to se odnosi i na mene:)

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.735
Neznam koja je svrha objavljivanja ovih slika na forumu, kada se zna odavno da su sve one fotomontaža i samo još jedan vid samo-reklamiranja.

Ne vidim tu nigde logiku, ali nema veze... Pozdrav!

Postovite sliku i ceo link ispod nje da i mi proverimo da ti kanali stvarno rade...A ne ovako...Hvala!
Bericu crtati ili ???? pa jel ti nevidis kad ja slikam em na komp em na telefonu SAT ?????????????????? a sa tvoje ljeve strane kad je Post postan ....kakva foto montaza kakvo reklamiranje ???? barem sa moje strane nemam potrebu da ista reklamiram a sto se tice postavi link kao sto si napisao ja to neradim dajem na Pm da bi ljudi gledali ili putem Skypea itd... pa sad ako meni nevjerujes slobodno nek se oglase clanovi ne samo za ovaj put kojima sam pomogao nego opcenito mislim

Sto bi ja stavljao kao dokaz Stream ???? onaj ko je trazio gore navedenim putem taj je od mene dobio a cak ima i onih koji nisu trazili pa su dobili itd... e sad ja nevidim kod tebe svrhu tvog komentara ??? al ok nema veze imas pravo kao i svi mi ostali da izneses svoje misljenje

Pozdrav

Učlanjen(a)
13.03.2014
Poruka
3
Stranica za aktivaciju:
Kod:
http://solu-iptv.dyndns.tv/activation/

Nakon aktivacije skinite playlistu za vlc.

Pozdrav ljudi!
Kratko pitanje: da li nekome rade ovi ključevi za aktivaciju?! Meni nešto ne uspeva :confused: Nisam probao sve, ali nijedan koji sam probao ne radi...pa samo da znam da li se vredi pomučiti i isprobati svih 1000 ključeva :beee:

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Nisam mislio na slike sa linkom iznad ili ispod kao sto Dedevci postavlja, nego na bas same slike, a precrtan je stream od tv kanala. Na to sam mislio. Ako vec postavljate, postavljajte kao i Dedevci. Ime kanala, CEO stream ( a ne samo deo njega) i slika. Bilo bi transparentije i preglednije. Nema nikakve ljutnje ni na koga ovde. Samo kazem sta mi smeta, to je sve. Poz

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.735
Nisam mislio na slike sa linkom iznad ili ispod kao sto Dedevci postavlja, nego na bas same slike, a precrtan je stream od tv kanala. Na to sam mislio. Ako vec postavljate, postavljajte kao i Dedevci. Ime kanala, CEO stream ( a ne samo deo njega) i slika. Bilo bi transparentije i preglednije. Nema nikakve ljutnje ni na koga ovde. Samo kazem sta mi smeta, to je sve. Poz
Ma ok je al ako bi slikao sa streamom onda je to isto tako kao da sam i Stream stavio to neradim ako smatram da je od vaznosti ......... barem ja ne a za druge nemogu da kazem sta i kako zele da slikaju ili da dokazu ono sto postuju.

Pozdrav

Natrag