Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Ups pa ti nisto ne znaes, ova tesko ke odi. Podobro poseti nekoj exyu satelitski forum, ovde samo ke ja spamirame temava.
hehehe ta pitanja sam mu i ja postavio posle nekih odgovora koje sam dobio a koji su osnova......bitno da postoji volja...

ps.@TCM2014 To sto ti trazis je ipak znanje na zalost ili na srecu to se naplacuje tesko ces sam uspeti sa tvojim skromnim znanjem da pokrenes cs i naravno da zaradjujes.. zelim ti svu srecu

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Ako je ze Logo znake.
Nemoguće ,otkud ti to da treba da se zahvališ ....to ja ne stavljam.
samo klikneš na jednu sliku logo znaka i on ti otvori u viewer-u za slike,onda ide desi klik pa "save as",pa sledeći znak opet "save as"......Tako za sve slike na celoj stranici.
Free logo :)
Nije nemoguce jer kad sam kliknuo na sliku,on je otvori i onda se one same pomeraju do onih obicnih loga na pocetku te stranice i tek kad sam pritisnuo hvala mogao sam da skinem logo.To vazi sam za ove najnovije na toj strani jer sam ranije bez problema skinuo sve.Mozda se desila neka greska,ja ne znam sta je,u ostalom proveri sam.Kad kliknes na kanal 3 slike pocinju da idu same dok ne stignu do onih starih logoa koji su na pocetku stranice.Pozdrav za tebe.

Učlanjen(a)
16.03.2014
Poruka
131
Jedno pitanje, koje nisam uspio izguglati. Oko 7-8 dana koristim p2p streams (ace streams i sopcast streams), super radi, HD slika, ludilo.. Medjutim, sad sam primjetio da mi je disk teži za 10-15GB, pretpostavljam da su to neki fajlovi koje skida za vrijeme streamova, medjutim ne mogu ih naci nigdje.
Jel' zna neko gdje ih windows sprema?

Hvala, pozz

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
Nije nemoguce jer kad sam kliknuo na sliku,on je otvori i onda se one same pomeraju do onih obicnih loga na pocetku te stranice i tek kad sam pritisnuo hvala mogao sam da skinem logo.To vazi sam za ove najnovije na toj strani jer sam ranije bez problema skinuo sve.Mozda se desila neka greska,ja ne znam sta je,u ostalom proveri sam.Kad kliknes na kanal 3 slike pocinju da idu same dok ne stignu do onih starih logoa koji su na pocetku stranice.Pozdrav za tebe.
Opisao sam problem nije do mene,jednostavno BUG viewera..
http://serbianforum.org/threads/prikaz-slika-u-vieweru.510145/

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Jedno pitanje, koje nisam uspio izguglati. Oko 7-8 dana koristim p2p streams (ace streams i sopcast streams), super radi, HD slika, ludilo.. Medjutim, sad sam primjetio da mi je disk teži za 10-15GB, pretpostavljam da su to neki fajlovi koje skida za vrijeme streamova, medjutim ne mogu ih naci nigdje.
Jel' zna neko gdje ih windows sprema?

Hvala, pozz

U C/ Samo uradi da ti folderi budu vidljivi:
image.png

Učlanjen(a)
16.03.2014
Poruka
131
To sam nasao, ali oba ta foldera su zajedno teska nekih 100MB, tako da sumnjam da je samo to..

Natrag