Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
neznam zasto se postuju srimovi sa tvheadend-a kad posle nekog vremena to nemoze da se gleda tj.bude zakljucano,koja je poenta svega toga?

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Moderatori i urednici nisu 24h online na forumu kao ti, tako da ponekad nismo u mogucnosti odmah obrisati bezveze postove. Uglavnom eto sad je obrisano
Ovo sam namerno potencirao jer sam bio banovan, sto mislim da i drugi, koji to zasluze trebaju da pretrpe !
_NightWolf_ tebe kao moderatora respektujem - to sam ti vec rekao, zato cu ovo i reci - pored sina koji ima 24 godine cesto sam na forumu i ja - Burmann stariji - penzioner sa svojih 54 godine koji se trudi da sve ovo shvati i nauci ako moze ! :mig:

I puno pozdrava za prave ljude !

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Cak negde imam i svoj nalog, ali sam zaboravio user i pass ! :beee:
Nadam se da mi ne zamerate sto sam cesto na forumu, jer mislim da ne gubim vreme uzalud !

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Cini mi se da smo ovde moj prijatelj Avdaga i ja najstariji, sto je potpuno nebitno - jer se uz vas podmladjujem ! :bfghb:

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Avdaga prijatelju, nadam se da se ne ljutis sto te pominjem u ovom kontekstu ! :mig:

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.08.2013
Poruka
2.848
ne taman posla gde Dugu i Prijatelju da se ljutim ja Forum shvatam kao druzenje i pomaganje jedni drugima za Nalazenje strimova i to mi dodje kao Hobi i zanimacija u slobodno vreme

Natrag