Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
D3n1s ajde sredi mi ovo,ako ne može biću primoran da koristim stari nalog angelinas ili čak onaj iz 2010 ako se setim kako ide pass ....hehehehe
(pa ćeš me banovati,zbog duplog nicka).
Hajde da izbegnemo smešne stvari.
Jedina prednost VIP je što postoji neograničeno vreme za izmenu svog posta,i čini mi se broj poruka u mailbox-u.Skrivene liste +100 su uključene u prednosti,mada se samo iznerviram kad vidim dokle ide ljudska glupost.
Mana je recimo ,svi misle da imaš privilegije ?!????,i skoro sam hteo da prijvim post (obično to ne radim li bilo je nekih ruužnih reči) i na moje iznenađenje takva opcija za VIP ne postoji(ne znam kako je kod drugih VIP ali ja u levom ćošku nemam ikonicu za to,samo olovkicu na mojim postovima)
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-5410#post-1352870
Obećao si da ćeš da sečeš,kad si postao urednik.Za moderatora ne sumnjam,počni od mene .....hehehehehe

Edit: Setio sam se starog nick-a Bak.....

Pošalji poruku na DM SAT da pozdravljaš mene i sve forumaše sa serbian forum i sve one koji gase liste uz pjesmu: Džej - Ugasila si me

i stavit ću ti da budeš Legend. :D

Man, just sit there and shut up! This ain't no democracy. :D

Treba ti za kaznu što imaš više profila stavit da ti svi profili budu VIP! :D

Član
Učlanjen(a)
17.06.2009
Poruka
174
Dali ima neko dobre volje da mi na PP pošalje RTS1, i RTS2 ispravne stremove bio bi neizmerno zahvalan.

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Kada sam rekao da se cuva ta lista sa web tv telekom Srbija vi ste postali tako da je sada nazalost ugasena .Korisnik sam web tv i mogu gledati a za one ostale moraju da se snalaze pozz .

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Iygubio sam sto listi ... OK ... Evo pitam nekoga ko ima Unistream listu na PM , sa sve fincima i Englezima ... Ja sam imao i T2 listu i Unistream od decembra i radilo je dok ovde nije nastao haos , isto je sa T2 listom ... Ako neko vidi i ima i hoce da pomogne OK , ako ne i to je u redu i obrisite ovo ... Pozzz iz Novog Sada !

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
D3n1s ajde sredi mi ovo,ako ne može biću primoran da koristim stari nalog angelinas ili čak onaj iz 2010 ako se setim kako ide pass ....hehehehe
(pa ćeš me banovati,zbog duplog nicka).
Hajde da izbegnemo smešne stvari.
Jedina prednost VIP je što postoji neograničeno vreme za izmenu svog posta,i čini mi se broj poruka u mailbox-u.Skrivene liste +100 su uključene u prednosti,mada se samo iznerviram kad vidim dokle ide ljudska glupost.
Mana je recimo ,svi misle da imaš privilegije ?!????,i skoro sam hteo da prijvim post (obično to ne radim li bilo je nekih ruužnih reči) i na moje iznenađenje takva opcija za VIP ne postoji(ne znam kako je kod drugih VIP ali ja u levom ćošku nemam ikonicu za to,samo olovkicu na mojim postovima)
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-5410#post-1352870
Obećao si da ćeš da sečeš,kad si postao urednik.Za moderatora ne sumnjam,počni od mene .....hehehehehe

Edit: Setio sam se starog nick-a Bak.....
Po meni treba neki drugi da se stide sto su dobili vip a ti si i dobio i zasluzio.Stare postove i ja mogu izmenjati to izgleda svi mogu(dobro ne svi nemaju ovi novopeceni dupli nikovi toliko stare poruke)

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Iygubio sam sto listi ... OK ... Evo pitam nekoga ko ima Unistream listu na PM , sa sve fincima i Englezima ... Ja sam imao i T2 listu i Unistream od decembra i radilo je dok ovde nije nastao haos , isto je sa T2 listom ... Ako neko vidi i ima i hoce da pomogne OK , ako ne i to je u redu i obrisite ovo ... Pozzz iz Novog Sada !
Konacno me jos neki razume i da je uvideo da ovo ne vodi nikamo...previse dobrih IP adresa se ugasilo samo zadnju sedmicu....sa unistream bas imam sretu da mi jos uvek radi preko kljuca ali T2 Full liste su i meni riknule koje su radile super zadnja dva meseca....

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
Pošalji poruku na DM SAT da pozdravljaš mene i sve forumaše sa serbian forum i sve one koji gase liste uz pjesmu: Džej - Ugasila si me
i stavit ću ti da budeš Legend. :D
Man, just sit there and shut up! This ain't no democracy. :D
Treba ti za kaznu što imaš više profila stavit da ti svi profili budu VIP! :D

Moj deo sam odradio

DM SAT1.png

Sad ti hehehehehe........i samo da znaš da LCD TV nije izdržao ovakvu torturu,Dodješ mi TV

SF Legend.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.12.2011
Poruka
651
Kod:
http://193.111.140.94/channel/detail/31.html
a mozete ovo u iframe html da stavite onda imate odjednom sve kanale pa kad bi doslo do promene nema za cega da brinete
Jarane nemoj da padas u depresiju zbog toga jer zna se da se to gleda to je reklamno pusteno to je par kanala iz piratske liste koja se prodaje kosta do 10eu ,usko je povezano sa nekim clanovima ovdje tako da se ne brines ,trajace dokle oni odluce da se reklamira

Učlanjen(a)
30.07.2013
Poruka
104
Jarane nemoj da padas u depresiju zbog toga jer zna se da se to gleda to je reklamno pusteno to je par kanala iz piratske liste koja se prodaje kosta do 10eu ,usko je povezano sa nekim clanovima ovdje tako da se ne brines ,trajace dokle oni odluce da se reklamira
Pa daj hoce li vec jednom neko reci ko su ti clanovi sto se bave mutnim radnjama, prodajom ili cime vec da znamo svi!!!
Dosadili ste Bogu i narodu s pricom rekla-kazala,recite vec jednom ko su ti clanovi.

Natrag