Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Drugari, zapeo sam oko skeniranja u simple player-u. Naime hocu da iskeniram neki ip opseg preko udp-a. Evo kako sam postavio za pretragu:
Pogledajte prilog 48107
Siguran sam da na ovom opsegu ima kanala, ali mi nista ne nalazi. I usput ako biste bili ljubazni da mi objasnite sta je unistream? Zivi bili
probaj ovako i umesto ovo http://ip:port/udp/55.jpg ubaci pravu ip i port

a za drugo pitanje bolje je bilo da pitas ovako
sta je bio unistream

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Ja više neću ispravljati postove, svako će dobit ban na 2 dana kao opomenu, ako nastave sa kršenjem pravila povećat ću dane. Nema više smisla, jedan ispravim drugi postavi isto, prvo sam im brisao postove jer po broju postova se da zaključit da oni znaju šta treba u hide al kao da namjerno stavljaju onako kako ne treba. Preporučio bi i ostalim moderatorima da rade isto jer fakat više nema smisla ovako, svi oni znaju koju listu postavljaju, ja i nisam toliko upućen šta je šta, samo mi još treba da provjerim svaku listu i ip adrese. Svako voli svoj profil, ja volim svoj i kad na dan-dva izgube profil onda će pazit slijedeći put, druge nema. Ne bi da banujem na duže vrijeme jer brate dragi forum je, ponašajte se normalno, tu smo da se družimo, naučimo nešto, gledamo kako može i do kad može.

Evo Denise kandidata za ban prosto pati za ban-om sam se nudi a cak si ga preusmerioovd eza komentare,ali kad je neko bezobrazan tu nema pomoci :bfghb:

http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-5436#post-1354963

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Neka ga još malo, obrisao sam mu taj post. Ovi što su dobili ban na 2 dana su prošli veoma dobro, ja poštujem svačiji trud i u jednu ruku i ja krišim pravila jer ih nisam banovao na duže vrijeme al kontam ono opametit će se, raja smo, dobri smo, družimo se, zezamo se al jok, nekom jednostavno nije mjesto na forumu.

Neću više banovat ispast će da sam opasan :D ono daj čovjeku moć i vidjet ćeš kakav je. :D

Al ne, pa nekad smo bili veoma aktivni i riješavali probleme, pravili stvari zajedno, imali pametnih ljudi koji su pamet pokazivali javno a sad se ti isti ljudi kriju jer više ima onih koji prave probleme pa se čovjek više i ne trudi.

Npr. VAI, on je meni drag momak, al brate dragi kad vidim njegov post iza posta banovao bi ga da mu ban ističe 30 februara. :D Al ajd to se i može progledat kroz prste ponekad. Jednom sam mu ispravio 17 postova koji su bili jedan iza drugog, a sad kad vidim nešto slično samo spucam glavom u sto par puta i prođe me.

head-keyboard.gif

:D

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Koliko vidim sto se tice duplih postova to se radi masovno,ali vai je ipak pravi pionir u tome i ja se secam njegovih banova i opomena ali ne vredi takav je,zato je i nagurao toliko postova ali dobro on se i trudi i vredan je.

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
9
da li moze neko da mi napravi listu m3u samo decije kanale ako moze sa sbb ili iptv da nepredje 3 mb..e sad ima li jos dobrih ljudi ja pokusavam da nucim ali nejde tesko je kad niko neobjasnjava zato vas molim jos jednom znam da ima dobrih ljudi hvala unapred..

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
D3n1s ajde sredi mi ovo,ako ne može biću primoran da koristim stari nalog angelinas ili čak onaj iz 2010 ako se setim kako ide pass ....hehehehe
(pa ćeš me banovati,zbog duplog nicka).
Hajde da izbegnemo smešne stvari.
Jedina prednost VIP je što postoji neograničeno vreme za izmenu svog posta,i čini mi se broj poruka u mailbox-u.Skrivene liste +100 su uključene u prednosti,mada se samo iznerviram kad vidim dokle ide ljudska glupost.
Mana je recimo ,svi misle da imaš privilegije ?!????,i skoro sam hteo da prijvim post (obično to ne radim li bilo je nekih ruužnih reči) i na moje iznenađenje takva opcija za VIP ne postoji(ne znam kako je kod drugih VIP ali ja u levom ćošku nemam ikonicu za to,samo olovkicu na mojim postovima)
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-5410#post-1352870
Obećao si da ćeš da sečeš,kad si postao urednik.Za moderatora ne sumnjam,počni od mene .....hehehehehe

Edit: Setio sam se starog nick-a Bak.....

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
i tako ode jos jedna lista u korpu,nerade vise arene,pinkovi ...i ostali kanali bar ne van Srbije

Natrag