Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako te dobro razumem Sota, ti bi to da napravis na ovom forumu. Ali to je u pitanju zastita jave, tako je na primer sajt svet novina kod nas zasticen i to se razbije tako sto se u mozili instalira plugin rightclick i onda kad si na toj stranici koja je zabranjena kliknes na strelicu od tog plugina i onda mozes da kopiras tako da nisam siguran koliko bi pomoglo.Nailazio sam na forume gdje se nemoze iskopirati stream znaci pokusam da ga iskopiram neide nikako iako sam markirao listu ili pojedinacan Stream ali bez uspjeha ok nisam bio registrovan na tom forumu ali.... streamovi se kompletno vide znaci komplet liste nije spojler nije hspost itd... a ja ih nemogu iskopirat da bi te iste npr stavio kod sebe u Notepad ???
Pozdrav
Nailazio sam na forume gdje se nemoze iskopirati stream znaci pokusam da ga iskopiram neide nikako iako sam markirao listu ili pojedinacan Stream ali bez uspjeha ok nisam bio registrovan na tom forumu ali.... streamovi se kompletno vide znaci komplet liste nije spojler nije hspost itd... a ja ih nemogu iskopirat da bi te iste npr stavio kod sebe u Notepad ???
Pozdrav
Ako te dobro razumem Sota, ti bi to da napravis na ovom forumu. Ali to je u pitanju zastita jave, tako je na primer sajt svet novina kod nas zasticen i to se razbije tako sto se u mozili instalira plugin rightclick i onda kad si na toj stranici koja je zabranjena kliknes na strelicu od tog plugina i onda mozes da kopiras tako da nisam siguran koliko bi pomoglo.
Ja imam drugi predlog, da se svaki stream klonira sa ID, a da u http te nove id bude adresa serbianforuma, i onda ce se znatno smanjiti kopiranje, jer tesko da ce forumi dozvoliti da se na njihovim sajtovima postavi ime nekog drugog sajta, a i gde se dozvoli to ce biti reklama za serbianforum tako da je ovaj forum u oba slucaja na dobitku. Pozz
zavisi koju listu skeniras primer na t2 nepokazuje ime i na jos mnogo drugihНе да неће, него се не обазиру на то уопште.Најсвјежији примјер је Nајтвулфoв "програм" ( или како већ да назовем) за векторе, гдје је постован на једном другом форуму.
Наравно у линку за скидање стоји име тога члана који је то постовао, још он онако сав важан што има шта да понуди.
А кад скинеш јасно видиш да је то уствари са Србија Форума, и што је најјаче у сваком стриму стоји назив овога форума.
Мислиш да му је било ко шта рекао за "крађу"?
ЕДИТ: Имам проблем у последње вријеме да код скенирања у Симпл плејеру неће ни једном каналу да очита име.
Иако сам ставио тајмату пет секунди, штиклирао да тражи име.
И ништа?
Ако неко жели да проба код себе да скенира ово што сам управо скенирао па да ми јави да ли њему избацује имена, нек ми се јави на пм па да му пошаљем адресу.