@Sota u pravu si, u vecini slucajeva sve sto valja prvo se pojavi ovde, mada, sve su to isti likovi na svim forumima koji se bave ovom tematikom. Ja sam posecivao dva pored ovoga i slabo se sta razlikuje na drugi m forumima, sve je to isto.
Tacno je ono, lista bude i prodje, pojavi se druga ali zasto namerno to upropascavati ako nesto dobro radi duze vreme? To mi nije jasno. Postoji jos dosta lista koje nisu ugledale svetlost dana, tj, foruma, ali polako ce svaka doci na red jer se to sve svesno radi. Nikad nisam okacio domacu listu a da vec nije negde objavljena, naprimer na FB, ako meni radi lepo, radice i drugima ali ako se postavi javno, ona je gotova posle pola sata, kao sinoc Balkanstream koji je radio bez ikakvih problema. I bude krivo, jbg, neki tesko dodju do bilo kakve liste i posle gledas kako neko objavi bez ikakve muke. Ali ajd, forum je to, i treba pomagati drugima, samo, treba gledati kako pomoci nekome a da neko drugi ne bude ostecen, jer kad se lista objavi od nje vise niko nema koristi duze od sat vremena a mogao je neko da uziva u njoj mozda i mesec dana i vise.