- Učlanjen(a)
- 27.10.2014
- Poruka
- 170
I ti vredjas clana samim postavljanjem slike gdje se spominje njegovo imeNe, nego ovako !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I ti vredjas clana samim postavljanjem slike gdje se spominje njegovo imeNe, nego ovako !
To mi nije bila namera - izvinjavam se, ako sa pogresio - hteo sam da mu posaljem sliku u pp, ali nije islo !I ti vredjas clana samim postavljanjem slike gdje se spominje njegovo ime
To mi nije bila namera - izvinjavam se, ako sa pogresio - hteo sam da mu posaljem sliku u pp, ali nije islo !
Vi izgleda više gledate status servera nego kanale...Vako misliš?
Gata amc ima slovenske titlove a pričali smo o ćirilici ako nju znam nemora značit da znam i slovenski.
....
I ti bi - da su te "castili" !Vi izgleda više gledate status servera nego kanale...
Ma to ti deda mraz garant donosi samo da ne zaboravis da mu kazes gde i kadaKad je već riječ o resiveru, ja tražim bilo kakav HD resiver na poklon (novogodisnji), može Amiko, Alma ili, kako rekoh, bilo kakav... Ako neko ima viška jedan, nek se javiBio mu od srca zahvalan... Sumnjam da ima takvih, ali nikad se ne zna. Mozda ima dobrih ljudi. Ja placam dostavu ... Unaprijed zahvalan
Ma evo ja postavih ovdje ne bi li Deda Mraz slučajno potražio nešto na forumu i ugledao moju željicu koju bi mi sa zadovoljstvom ispunioMa to ti deda mraz garant donosi samo da ne zaboravis da mu kazes gde i kada