Активиста
- Učlanjen(a)
- 25.02.2012
- Poruka
- 2.845
mene interesuje cemu tolka nervoza kad neko kaze da nesto radi hehe... ajde da se salimo, druzimo, a ne da se tucemo preko foruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dokle tebi treba objašnjavat da je radilo na onoj adresi i onome portu.Eto sad mi neradi i šta bi to neko imo od toga da laže,ajde objasni mi to malo.Jedan dan mi je radilo drugi nije treći je i nakon toga je spustilo kapke skroz.I dan danas na toj IP ima nešto tko zna zna ja neznam i šta sad da plačem ili da optužujem druge da lažu.Isto tako vjerujem Soti da mu je i nakon toga radilo.Nemoj se ljutit ali to je istina.Pozz!Zašto i dalje idete sa Iskon pričom, kad svi znamo da nije nikome radio na onoj ip adresi...
Druga ip adresa i port sigurno postoje...
Ja nisam nervozan, no ne mogu tvrditi to za druge...mene interesuje cemu tolka nervoza kad neko kaze da nesto radi hehe... ajde da se salimo, druzimo, a ne da se tucemo preko foruma
Svi kanali kod mene rade sem DiscoveryChannel Cro. Neće i bog! DiscoveryChannel Slo radi bez problemaEvo svi tagovi
***Hidden content cannot be quoted.***
Pozdrav
Zašto i dalje idete sa Iskon pričom, kad svi znamo da nije nikome radio na onoj ip adresi...
Ne bih znao zašto neće, to su tagovi koji oni koriste u svojoj aplikaciji, ali ako ti samo taj ne radi onda je vjerovatno nešto do njih.Svi kanali kod mene rade sem DiscoveryChannel Cro. Neće i bog! DiscoveryChannel Slo radi bez problema
Ako je i radio više ne radi.. Prošlo vrijeme.. Sve OKne bi se oglasio ali opet postavljas stav kako ne verujes da je iskon radio na nama svima poznati adresi? pa i ja sam bio izmedju onih kojim je taj iskon radio.....ali sad ne radi vise....vec je kolega gore objasnjavao oko toga....iskon je radio 100%.....
Jel si siguran da bas ne radi ??? dal na onoj adresi ili nekoj drugoj nebitno ..... a da je radio to ja kazem Milion na 100 istina a drugo slikano nekoliko puta sa streamom i preko telefona od mene tj. Vlc-om sa racunara takodjer slikano od mnogih drugih clanova sa foruma da radi itd....Ako je i radio više ne radi.. Prošlo vrijeme.. Sve OK
Pozdrav