A sa kojiom verzijom VLC-a to radi?Radi i u Germany bez proxy
Pogledajte prilog 60252
I da dodam ako nekom negdje u nekoj drzavi Amis ne radi nemojte prozivati ljude lazovima jer.... ne mozete znati dal radi ili ne itd...
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A sa kojiom verzijom VLC-a to radi?Radi i u Germany bez proxy
Pogledajte prilog 60252
I da dodam ako nekom negdje u nekoj drzavi Amis ne radi nemojte prozivati ljude lazovima jer.... ne mozete znati dal radi ili ne itd...
Pozdrav
Vazi Radoslave imam ja, poslacuti na PMPotrebna mi je sveza Futubox lista, ako je neko ima, da mi je prosledi na PP...potrebni su mi samo brojevi kanala...Hvala!
Imas isto e-mail adresu gde mogu da ti posaljem futubox listu?Potrebna mi je sveza Futubox lista, ako je neko ima, da mi je prosledi na PP...potrebni su mi samo brojevi kanala...Hvala!
Poslao sam ti listu na gmail adresu, Pozdrav
Poslao sam ti listu na gmail adresu, Pozdrav
E pa sa odgovarajucim programom radi u xbmc i u browser i u Srbiji ali zavisi od mreze na kojoj si i da ja ne lazes Hvala i samo da se nadovezem da mi u vlc ne radi moguce je da radi i provereno je da radi prebo bat fail sa proxy i livestrimom ali da ne mesamo babe i zabe i kad smo vec kod ovoga pa ima i domacih operatera koji su na udp i me mogu gledati bez proxy tako da nije nista cudno a ni novo ovo sto nekome radi a nekome ne eto Iskon je jos jedan od primera bio