Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2011
- Poruka
- 236
***Hidden content cannot be quoted.***
hvala drug. samo jos da provalim kako da sljaka kod mene..u srbiji.. posto mi izbaci ...
403 Forbidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
***Hidden content cannot be quoted.***
nadzj neko proxy obicno iz BG ili Romunija samo da promenis lokacija stavi u Potplayer i pusti stream.hvala drug. samo jos da provalim kako da sljaka kod mene..u srbiji.. posto mi izbaci ...
403 Forbidden
nadzj neko proxy obicno iz BG ili Romunija samo da promenis lokacija stavi u Potplayer i pusti stream.
nadzj neko proxy obicno iz BG ili Romunija samo da promenis lokacija stavi u Potplayer i pusti stream.
i bez ovo je stavljana bar na 50 foruma tako da nije neka novost to se zna ot nekoliko godinama i si radi non stop , ako hoces da promenis subtitla u stream treba da upises CRO zasto ide na slovenacki i radat na 840 i 1200 brzina ne na sve ali ti ce izpitas sve.aha.. oke eto novost i za mene..da se malo zanimam.
hvala ti.. nisi trebao celu listu dovoljno je bilo samo onaj jedan trazeni kanal...ali zahvaljujem na trudu.
Reci mi samo proxy od koje države? Imam ih podosta plaćenih ali koji god postavim neće.Radi 100% provjereno samo treba znat kako nije prvi puta objavljivano malo potražite.Radi i kroz vlc sa livestreamerom samo treba proxy
Radi i sa ruskim proxyjem. SA rumunskim sam probao i neće. Hvala u svakom slučaju! Odlična lista!Stavi iz BG 100 posto radi to smo davno izprobali sa ovi makedonac Darkon