Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Da ne bude spam molim onoga tko zna kako, da mi na "pm" objasni dali je uopće moguće i na koji način doći do streamova Iskon siol, amis ili neki drugi kvalitetni.
Znam pronaći T2,i imam amis mobile od srepera koji radi i na p, Telekom od losmija skripte od Denisa kojima se ujedno zahvaljujem na trudu.
uz moje skromno znanje ti mogu odgovoriti da ako znas pronaci t-2 na sasvim isti nacin mozes pronaci i iskon ili siol ili bilo sta drugo.....procedura je sasvim ista.....

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Pa ajde pošalji mi na pm stare liste koje ne rade da imam šablon. I t2 sam tako odradio. Ko bi bez šablona to odradio, trajalo bi tko zna koliko dugo. Šta misliš koliko portova i raspona ima. Lako je odradit kad ti netko koji ima uslugu da podatke. Nađeš ip koji ima otvoren port i vojla. Zato i tražim na pm, ako znaš pošalji ne moraš spamat . Puna mi više kapa toga ako znaš pomozi, ako ne drži se sa strane. Evo ja sam jučer kolegi sa foruma poslao t2,nisam paklu, ako šta imam ili ako znam ću svakom pomoći. Pozdrav!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Ima li ko negde Chelsea – West Bromwich , igra se danas u 16 00 , hvala unapred .

Učlanjen(a)
05.10.2014
Poruka
37
Pa ajde pošalji mi na pm stare liste koje ne rade da imam šablon. I t2 sam tako odradio. Ko bi bez šablona to odradio, trajalo bi tko zna koliko dugo. Šta misliš koliko portova i raspona ima. Lako je odradit kad ti netko koji ima uslugu da podatke. Nađeš ip koji ima otvoren port i vojla. Zato i tražim na pm, ako znaš pošalji ne moraš spamat . Puna mi više kapa toga ako znaš pomozi, ako ne drži se sa strane. Evo ja sam jučer kolegi sa foruma poslao t2,nisam paklu, ako šta imam ili ako znam ću svakom pomoći. Pozdrav!
Nema nikakva sablona ovde i da ti posalje stari listi to ne znaci da ce radat , i T-2 ne se salje drug zasto vecina iz proxy sa za 3 ljudi tako da tamo nema mesta za tobom a ti saljes i dalje.Za to sledici put kad hoces da gledas tamo sve ce bide puno i ce treba da das restart ali to i drugi znat za to i oni dat isto restart i t.d, i nakraj ce trcis ovde da pricas da sve ti trza, kat uobste nemislis da si se sam sjebal.

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Tražio sam ali nisam našao EPG za Food Network pa ako neko ima molim i hvala.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Nema nikakva sablona ovde i da ti posalje stari listi to ne znaci da ce radat , i T-2 ne se salje drug zasto vecina iz proxy sa za 3 ljudi tako da tamo nema mesta za tobom a ti saljes i dalje.Za to sledici put kad hoces da gledas tamo sve ce bide puno i ce treba da das restart ali to i drugi znat za to i oni dat isto restart i t.d, i nakraj ce trcis ovde da pricas da sve ti trza, kat uobste nemislis da si se sam sjebal.
Ma ne trza zaboli me! Opet spam! ili imaš ili nemaš, ili ćeš pomoć ili nećeš. Znam ja koliko se ljudi može spojit, isto ti je nađem ja nađeš ti, nađemo nas 10 isti IP i šta onda opet puca. Ovako odmah podijelimo ono što imamo, da svi znamo ili još bolje neka cikakure uzme jači server za siromahe. Što nitko sa ovog područja ne napravi torrent stream ipak onda svi pomalo sudjeluju u streaming, to bi po mome moglo smanjiti cijenu na nekih 5$ što bi svima bilo prihvatljivo. Da već jednom normalno gledamo Iptv. Otprilike nekih 50-100 provjerenih ljudi sa foruma. Šta nije moguće da netko iz inozemstva to nebi mogao financirati . zaboravih zamoliti administraciju da blokiraju Rusiju, Ukrajina, Rumunjska, pa ako im se da neka dolaze sa proxy jer ovo nema smisla.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.10.2014
Poruka
37
Ma ne trza zaboli me! Opet spam! ili imaš ili nemaš, ili ćeš pomoć ili nećeš. Znam ja koliko se ljudi može spojit, isto ti je nađem ja nađeš ti, nađemo nas 10 isti IP i šta onda opet puca. Ovako odmah podijelimo ono što imamo, da svi znamo ili još bolje neka cikakure uzme jači server za siromahe.
Ma ostavi cicakure on nema da ti stremuje dzaba i 500 servera da ima zasto ceni svoj rad i nemisli da banane padaju iz neba i ti treba samo da otvoris usta i sve da progutas. I da ne bude spam evo ti jedan da gledas stom toliko hoces
[HIDE-POSTS=1]
http://93.103.130.133:9999/status
http://188.230.232.238:20020/status
evo pretrazi na T-2 sve ot 20020 -20200 port i ce nadzjes mnogo stvari evo ti sablon
[/HIDE-POSTS][/HIDE-POSTS]

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
131
Tražio sam ali nisam našao EPG za Food Network pa ako neko ima molim i hvala.
Овде поднеси захтев за додавање канала,кад се "ноћни вук" врати
Kod:
http://serbianforum.org/threads/serbianforum-epg.442681/
Овако изгледа....
Kod:
    <channel update="i" site="bnet.hr" site_id="4412" xmltv_id="FOOD NETWORK">FOOD NETWORK</channel>

Изгледа да неко има повластице :)
Већ је сређено,додат је таг

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Ima li ko negde Chelsea – West Bromwich , igra se danas u 16 00 , hvala unapred .
0837328551.png

Natrag