- Učlanjen(a)
- 12.01.2011
- Poruka
- 1.514
Samo zato sto si se ponasao kao najpametniji na svetu na svim forumima al te sustiglo samo zato sto si bio kvaran pa eto da vidis sad kad te neko pecka non stop kako to izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo zato sto si se ponasao kao najpametniji na svetu na svim forumima al te sustiglo samo zato sto si bio kvaran pa eto da vidis sad kad te neko pecka non stop kako to izgleda
Hihi...cuj par smjesnih tutoriala, pa u tih par ti je sve objasnjeno. Samo sto pojedina gospoda nece da izdvoji vrijeme pa skenira,trazi,provjerava,... vec hoce sve na gotovo da dobije!Dobicete ga kada na vrbi rodi grozdje. Na ovom forumu cete tesko nesto nauciti, sluzi samo za prepucavajna i svadje. Ima samo par smesnih tutorijala i to je sve.
Na skajpu te nisam imao niti zelim da te imam znam te sa yu roll i ostalih foruma znas ti dobro sve samo se pravis naivanKako kvaran ajde objasni ovamo ne znas me nikad me nisi imao na skajpu a ovamo sve znas lako je biti jak na ovom forumu kada te podrzava moderator i kada se skrivas iza nikova i vredjas jaki ste mnogo a ja sam mnogo aktivan na dosta foruma .
Nameće se logično pitanje, šta ćeš ovdje. Idi dečko tamo gde je bolje.Dobicete ga kada na vrbi rodi grozdje. Na ovom forumu cete tesko nesto nauciti, sluzi samo za prepucavajna i svadje. Ima samo par smesnih tutorijala i to je sve.
yu roll staro dobro mjesto za okupljanjeNa skajpu te nisam imao niti zelim da te imam znam te sa yu roll i ostalih foruma znas ti dobro sve samo se pravis naivan