Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo posto ti nece da se jave ja cu biti prvi,vidi i ja sam jedan od onih koji je stavio poneku sliku ali dobro mislio sam da to bude u nekom fazonu da se malo zezamo medjutim izgleda da je to odmaklo kontroli i da neki to malo zloupotrebljavaju,tako da mislim da bi trebalo da se stane sa tim i da koristimo ovaj prostor za malo korisnije stvari a ne samo da se pokazuje ko sta ima,kroz salu sam upozoravao ali izgleda da neki nemaju sluha sto vise govorim ono se jos vise lijepi...ali dobro tu su admini pa nek odluce sto i kako dalje ili cu ja morati traziti drugu boju da uvedem malo reda...!!!Dva dana nisam bio na forumu i opet vidim sve svasta .......ja jesam napiso da se moze u temi raspravljati,razgovarati o svacemu ali vidim da su mnogi skrenuli sa teme podebelo......ja slike postavljam obicno kada pravim tutorijale i smatram da je mnogo korisnije da sve te silne slike zavrse u tutorijalima.......ili gresim.....
Odkako pocele slike, aktivnost nekih clanova se naglo povecala i redovno ulaze ovde, znaci ovo je dobitna kombinacijaJa smatram da je dobro sto su se neki ljudi na forumu malo olaksali postajuci slike jer... kad su stavljali u temi Internet Radio i Televizija bilo je za brisanja itd... ovako su dobili malo slobode da se olaksaju i samim tim ce da se prica na ...... znate vec gdje sta se gleda na SF-u pa ce da krene mobilizacija
znate vec gdje da se kako tako dodje do tih streamova ali cvrc ......... nece moci nemora se odma tako strogo reagovati pustite malo odaska clanovima nevidim nista loseg u tom malo da se i nasmijemo i nasalimo pa i da malo kontriramo jedni drugima pozitivno podrazumijeva se malo konkurencije nije na odmet i zasto odma kritika i strogoca odnosno indirektne pretnje ??? nevidim da ima povoda uopste za tako nesta ......... dok se o nama prica znaci da postojimo a obicno se kaze ono sto imas ocigledno drugi zele da imaju a nemaju znate na kog mislim
Pozdrav