mi ucimo ruski u medjuvremenumomci dok vi ljepite slike konkurenski forum dijeli te iste liste i sprda se sa nasim slikama ajmo izbacit nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mi ucimo ruski u medjuvremenumomci dok vi ljepite slike konkurenski forum dijeli te iste liste i sprda se sa nasim slikama ajmo izbacit nesto
Dobro Sota ajde nek ti bude ovaj put ali pripazi malo blizu si zutog kartona...!!!Da nezaboravimo nas dobar XBMC sto sa addonom otvara sve
Pogledajte prilog 48816
Pogledajte prilog 48817
Pogledajte prilog 48818
Pogledajte prilog 48819
Pogledajte prilog 48820
Pogledajte prilog 48824
Pogledajte prilog 48826
Pogledajte prilog 48828
I naravno nas dobri stari Vlc
Pogledajte prilog 48821
Nemoj nekoji da mi zamjeri u skoli nisam bas bio dobar u matematici zbog broja slika ja mislim da sam stavio 3 ???
Pozdrav
Ja ceko 10 sekundi, i duze, pa mislio da ih povezem i gledam ih u nizu, al' nista od toga !SLIKE TRENUTNOG STANJA NA TV KANALIMA(automatski se obnavljaju svakih 10 sekundi.)
Ako ovo na bilo koji nacin krsi pravila foruma,neka urednik/moderator obrise i upozori me,pa necu vise takve stvari postovati.Nitko nije nikada takvo sta postovao,na forum,pa cu ja ako se sme.
Lov i ribolov:
Ultra:
NG Wild(SRB):
Pink Comedy:
arena 1(SRB):
arena 2(SRB):
arena 3(SRB):
arena 4(SRB):
arena 1(HR):
resili sve da pogase...momci dok vi ljepite slike konkurenski forum dijeli te iste liste i sprda se sa nasim slikama ajmo izbacit nesto