Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Total Tv za satelit godisnje 179€ uz to prvo aktiviranje kartice 30€ i postarina za Box 20€ to pisem iz iskustva.
Druga stvar kolega kupio Total Tv za Satelit isto kao i ja ali on u Bosni i kad su bile utakmice svjetskog prvenstva njemu neide BHT 1 i kad god su bile prenosene utakmice na BHT 1 kod njega je pisalo ovaj kanal je kodiran ... kad utakmica zavrsi BHT 1 radi ??? znaci on kupio u Bosni imao problem ja narucio u Austriji nisam imao problema

Da dodam na oficijelnoj stranici Total Tv paket koji sam ja uzeo godisnje 179€ mozete vidjet koji su kanali u tom paketu ponudjeni
Pozdrav
Evo ponude sa njihovog (zvanicni cenovnik) sajta http://www.totaltv.tv/upload/document/rs_ponuda_sa_cenovnikom_140501.pdf ja sam prezadovoljan , neko napisa da kad je kisa nema signala, ja zivim u extremnim uslovima i jedino mi povremeno zamrzne pink tako da mu nije podesena antena najbolje

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
imam datoteku imenovanu m3u a u njoj počinje ovako
#EXTM3U
#EXTINF:-1,0,501 - Italia 1
Kod:
http://89.212.233.28:20014/udp/239.14.1.4:5000
ovo je samo za primer kako stoji u listi, link neradi

ko u svaki listi ,dok neubacim neke nove strimove u njo, neče više da otvara vlc

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Juce sam u istom vremenskom periodu pustio sva 3 kanal N1 , HR , SRB i BIH jedno te isto znaci emisija koja je bila emitovana nije se razlikovala ni u jednom pogledu na sva 3 kanala znaci sve isto ... neko je nedavno napisao da ce najvjerovatnije biti razlike u emitovanju nekako mi to nije izgleda tako
Pozdrav
Razlikuju se vesti radnim danima. Vikendom mislim ide zajednicki Dnevnik. Ocekivao sam da će i emisija Presing koja se emituje od 8 sati uveče razlikovati ali sam se prevario. Svakog dana se emisija emituje iz različitog studija - sinoć iz zagrebačkog, večeras iz beogradskog a sutra uveče iz sarajevskog studija. Sad kad bolje razmislim moguće je da i Dnevnik čak i radnim danima emituju po sličnoj šemi. Sinoć je na srpskoj N1 televiziji išao Dnevnik koji je vodila Maja Žeželj. Večeras nisam gledao. Ako je Dnevnik na srpskoj N1 išao iz nekog drugog studija onda je jedina razlika između ova 3 kanala u titlovanim vestima koje idu u donjem delu ekrana :-D Sve to mi nema nikakvog smisla. Po tom principu radi i Al džazira Balkan.

Natrag