Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.754
Total Tv za satelit godisnje 179€ uz to prvo aktiviranje kartice 30€ i postarina za Box 20€ to pisem iz iskustva.
Druga stvar kolega kupio Total Tv za Satelit isto kao i ja ali on u Bosni i kad su bile utakmice svjetskog prvenstva njemu neide BHT 1 i kad god su bile prenosene utakmice na BHT 1 kod njega je pisalo ovaj kanal je kodiran ... kad utakmica zavrsi BHT 1 radi ??? znaci on kupio u Bosni imao problem ja narucio u Austriji nisam imao problema

Da dodam na oficijelnoj stranici Total Tv paket koji sam ja uzeo godisnje 179€ mozete vidjet koji su kanali u tom paketu ponudjeni
Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.754
Ovo za tvviet nekih 9€ mjesecno pa ko voli svako zna svoje mogucnosti
Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.754
Juce sam u istom vremenskom periodu pustio sva 3 kanal N1 , HR , SRB i BIH jedno te isto znaci emisija koja je bila emitovana nije se razlikovala ni u jednom pogledu na sva 3 kanala znaci sve isto ... neko je nedavno napisao da ce najvjerovatnije biti razlike u emitovanju nekako mi to nije izgleda tako
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
da još nešto dodam , zna li neko ima li sportklub u t2 listi u hd , ako neko ima da mi šalje udp.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
pitajne za znalce ubuntu sistema - kada kopiram strimove u m3u datoteku ,više mi vlc neotvara tu datoteku ili kada sa gedit programom ubacim u tu listu m3u nove strimove neče vlc da otvara ovu datoteku zna li ko ,kako da sa nekim ubuntu programom napravim opet ispravnu m3u datoteku za predvodenje vlc playera, ako je moguče sa kojim programom

Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
pitajne za znalce ubuntu sistema - kada kopiram strimove u m3u datoteku ,više mi vlc neotvara tu datoteku ili kada sa gedit programom ubacim u tu listu m3u nove strimove neče vlc da otvara ovu datoteku zna li ko ,kako da sa nekim ubuntu programom napravim opet ispravnu m3u datoteku za predvodenje vlc playera, ako je moguče sa kojim programom
bilo koji tekst editor, isto ti je kao i svugde, mozda na ktaju trebas da dodas .m3u

Učlanjen(a)
17.09.2010
Poruka
173
To je poanta ovog foruma prije utakmice poslati Arene koje rade svaka čast uredniku dedevci .... gospodska i poštovanje vrijedna gesta ..... pozdrav iz Zagreba

Natrag