Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
12.01.2011
Poruka
1.514
Ima li neko nove udp za global travnik i naravno ako zeli podeliti nek pusti na pp

============================================================================

nije obrisana samo je album poslat da se osvoji neka nagrada......ovih dana ocekujem da se vrati album nazad na forum...

stvar je u tome sto sam hteo dati predaha pojedincima,da odmore malo,ljudi odose u fotografe.....:roll:

sada su na zasluzenom odmoru.......postavise milion slika a nijedan strim......:mig:
joj pa zar i tebe muci isto ko i che sto niko nista ne dade od strimova :roll:

Poslednja izmena od urednika:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
joj pa zar i tebe muci isto ko i che sto niko nista ne dade od strimova :roll:

ma jok.......mene ne muci nimalo,bar dok imam znanje koje imam i dobrih prijatelja na ovom forumu ..nego je tema izgubila smisao pa je imalo predloga da se i ukine......pa je nadjeno neko osrednje resenje......

o cemu se zapravo radi.....

vip,urednici,moderatori su prvi koji trebaju postaviti i po koji strim i pomoci koliko toliko ostalim korisnicima na forumu a svi oni zajedno samnom su presli u tv album i samo postavljaju slike i to traje mesecima.....tako da je tema internet televizija bez novih strimova izgubila smisaoi imalo je predloga ugasiti je......ja sam nasao neko osrednje resenje i ugasio prvo tv album......a za dalje videcemo.....

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
ma jok.......mene ne muci nimalo,bar dok imam znanje koje imam i dobrih prijatelja na ovom forumu ..nego je tema izgubila smisao pa je imalo predloga da se i ukine......pa je nadjeno neko osrednje resenje......

o cemu se zapravo radi.....

vip,urednici,moderatori su prvi koji trebaju postaviti i po koji strim i pomoci koliko toliko ostalim korisnicima na forumu a svi oni zajedno samnom su presli u tv album i samo postavljaju slike i to traje mesecima.....tako da je tema internet televizija bez novih strimova izgubila smisaoi imalo je predloga ugasiti je......ja sam nasao neko osrednje resenje i ugasio prvo tv album......a za dalje videcemo.....
Nekoliko stranica unazad sam postavio slican post,gde sam konstatovao da je postavljanje streamova drasticno opalo i drago mi je da je neko iz administracije zapravo to sad i potvrdio.Ucinjen je prvi korak ukidanjem tv albuma gde sam i ja ucestvovao ali su pojedinci bili stvarno prekardasili.Sto boki misli pod tim "a za dalje videcemo" neznam ali samo znam da bi clanove trebalo vratiti tamo gde im je mjesto a to je tema "radio i tv streamovi" po cemu je ovaj forum postao jedan od najboljih,naravno posle mog foruma..!!! :roll::roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Nekoliko stranica unazad sam postavio slican post,gde sam konstatovao da je postavljanje streamova drasticno opalo i drago mi je da je neko iz administracije zapravo to sad i potvrdio.Ucinjen je prvi korak ukidanjem tv albuma gde sam i ja ucestvovao ali su pojedinci bili stvarno prekardasili.Sto boki misli pod tim "a za dalje videcemo" neznam ali samo znam da bi clanove trebalo vratiti tamo gde im je mjesto a to je tema "radio i tve streamovi" po cemu je ovaj forum postao jedan od najboljih,naravno posle mog foruma..!!! :roll::roll:
Bez ikakve ljutnje, ima jos dobrih foruma, (ali navika je cudo) evo na jednom su danas okacili "Neterru", ali koliko je to pametno ?!

Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
Jel to kanal za crtane filmove ili....????
Zadnji put je bio prenos neke gimnastike.
roll.gif
roll.gif

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Jedan moj kratki video tutorijal
KAKO PODESITI VLC PLAYER DA PODJEDNAKO BRZO OTVARA
SVE LISTE I SVE STRIMOVE (sve liste učitavaju se nekoliko puta brže)
Mislim da će ovaj kratki tutorijal pomoći svima koji prate ovu temu
a do sad nisu znali za ova podešavanja.
mo5tl.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.10.2012
Poruka
37
Gdje Simple player čuva pronađene kanale pomoću opcije Searching channels? Pritisnem Save ali se ništa ne dešava?

Natrag