Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Da, na onu !aha,mislis na onu listu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, na onu !aha,mislis na onu listu...
Imam jedan predlog !
Mozda ne bi bilo lose, podeliti podforum Internet Radio i TV na Pay i Free rubriku !
Pa, lepo - ponude pay prirode u jedan, a free u drugi deo !
Ja sam oduvek smatrao - Internet Radio i TV - pod "Free opciju" !
Izgleda da sam gresio (i bio bih srecan da nisam jedini) !
Pozz !
http://serbianforum.org/threads/pravila-na-forumu.363578/#post-1177145
Delomicno se i ja slazem sa tome....ja sam spreman da platim ako mi neko moze ponuditi full siol ili full bein sportove jer u suprotnom nikad jih necu dobiti za free.....Imam jedan predlog !
Mozda ne bi bilo lose, podeliti podforum - Internet Radio i TV - na Pay i Free rubriku !
Pa, lepo - ponude pay prirode u jedan, a free u drugi deo !
Ja sam oduvek smatrao - Internet Radio i TV - pod "Free opciju" !
Izgleda da sam gresio (i bio bih srecan da nisam jedini) !
Pozz !
Sto se tice predloga pretpostavljam da tu postoji jedan problem, sasvim je logicno da vlasnik foruma ne zeli da se neko drugi reklamira na forumu bez para, neka prodavci listi kontaktiraju vlasnika foruma i neka se dogovore sa njim. Takodje postoji jos jedan problem, a to je kako razlikovati nesto ozbiljno od prevare, prakticno dozvoljavanjem toga bi moglo ispasti da forum podrzava prevaru. Ja bih iskreno preporucio radije da ti koji zele i mogu da plate da iskoriste opciju nekog legalnog operatera, jer retko gde sam nailazio pozitivne komentare, mogu reci da su jedino vlasnici i njihovi botovi se pozitivno izjasnjavali u vezi usluga tih prodavaca... Cak sta vise ima dosta nezadovoljnih i medju korisnicima legalnih operatera, ali bar njihova usluga se nece zavrsiti iznenada...
Da napomenem ovo je moj licni stav, ne stav administracije, a moram i da priznam da nisam upoznat kako funkcionise cela stvar sa reklamiranjem...
Definitivno su ovo "mutne vode" !Sto se tice predloga pretpostavljam da tu postoji jedan problem, sasvim je logicno da vlasnik foruma ne zeli da se neko drugi reklamira na forumu bez para, neka prodavci listi kontaktiraju vlasnika foruma i neka se dogovore sa njim. Takodje postoji jos jedan problem, a to je kako razlikovati nesto ozbiljno od prevare, prakticno dozvoljavanjem toga bi moglo ispasti da forum podrzava prevaru. Ja bih iskreno preporucio radije da ti koji zele i mogu da plate da iskoriste opciju nekog legalnog operatera, jer retko gde sam nailazio pozitivne komentare, mogu reci da su jedino vlasnici i njihovi botovi se pozitivno izjasnjavali u vezi usluga tih prodavaca... Cak sta vise ima dosta nezadovoljnih i medju korisnicima legalnih operatera, ali bar njihova usluga se nece zavrsiti iznenada...
Da napomenem ovo je moj licni stav, ne stav administracije, a moram i da priznam da nisam upoznat kako funkcionise cela stvar sa reklamiranjem...