Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
smaras , stavi to u spojler i u jedan post***Hidden content cannot be quoted.***
Pancevci ne grese . Nego Ti i poverenje kao pancevci odigrajte loto, pancevo srecan grad, pa eto da da Bog da i ti ili poverenje dobijetemalo si mi brate sumnjiv, kako si došao, čudne se stvari dešavaju, vijetnam će raditi za one koji zaslužuju, lepo kaže moj pančevac: POVERENJE 0 !!!
U potpunosti se slažem, samo oštroDobio sam funkciju uredjivanja u ovom delu foruma od juce. Vec danas sam 15ak postova iz ove teme prebacio u temu Pitanja, komentari jer im je tamo mesto i molim vas da se te greske ne ponavlaju.Sota je u ovom delu moderator ali sve sam ne moze da stigne pa cu mu pomagati. Pravila lepo stoje, sve je u njima jasno dato i kazano pa vas molim da se pridrzavate tih pravila kako ne bi doslo do sankcija istih clanova koji se ne pridrzavaju.
Bice jedna opomena za gresku, a ako clan opet pogresi bice ban u nekom periodu, pa onda ako opet pogresi na duzem periodu itd. Jer koliko vidim koliko god se trudili mi iz stuffa da izadjemo u susret clanovima bez kazni resenja nema.
Jos jednom vas sve molim, pridrzavajte se pravila i problema nece biti ni za koga i svi cemo uzivati na ovom nama dragom forumu. Pozdrav
Nazalost na xenforo-u ovo nije moguce, mislim da nije nigde moguce. Imas mogucnost da kopiras tekst tog posta kome dajes repliku i stavis pod navodnicima ili iskrivis italic nebitno i onda kazes sta imas. Ili da obelezis clana pa ce on videti svoj nick kad prelistava ili jednostavno postavis pitanje klasicno sa objasnjenjem pa ti neko drugi, a mozda bas taj odgovori. Nazalost znam da nista od ovoga ne menja tvoje prvobitno pitanje, ali snalazljivost neka kroz ove primere pa probaj. Bitno je da se izbegne spamanje i da se postuju pravila. PozdravU potpunosti se slažem, samo oštro
Samo jedno je nezgodno (eto i ja sad gresim) kako da na ovaj tvoj post ili bilo koji drugi koji zaslužuje komentar odgovoriti u drugoj temi - kako povezati jedno sa drugim.
Pozdrav